36. The Bodrum Cup’ta ilk yarışın startı verildi

36. The Bodrum Cup’ta ilk yarışın startı verildi
Maximiles Black 36. The Bodrum Cup’ta 100’den fazla tekne, 5 gün boyunca sürecek yarışlarda ilk kez yelkenlerini açtı.

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci’nin anonsuyla başlayan geri sayımın ardından Maximiles Black 36. The Bodrum Cup’ın ilk yarışı Maximiles Black Bodrum-Karaada Etabı’nın startı verildi.

Başta geçen temmuz ayında kaybettiğimiz Arif Yılmaz olmak üzere The Bodrum Cup’ın bu günlere gelmesinde büyük emeği olan herkesi minnet ve saygı ile andıklarını belirten The Bodrum Cup Organizasyon Komitesi Başkanı Süleyman Uysal, “Maximiles Black’in isim sponsorluğundaki ikinci yılımız. Yarışların ilk günü olan Bodrum-Karaada Etabı’nı da Maximiles Black ile birlikte düzenlemekten çok mutluyum. Diğer dört yarış gününü de Türkiye’nin en önemli kurumları arasında olan sponsorlarımızla birlikte gerçekleştireceğiz.

1729594217-the-bodrum-cup-ilk-gun-1-1.jpg

Bu sponsorluklar hem Bodrum’a hem de The Bodrum Cup’a büyük değer katıyor. Sponsorların, beraberinde Bodrum’daki değerli kurum ve kuruluşların katkısı ile bu organizasyonu daha da büyütüyoru ve hatta yaptığımız canlı yayınlarla The Bodrum Cup’ı bütün dünyaya izletebiliyoruz. The Bodrum Cup birçok farklı türde teknenin yarıştığı bir yelken yarışı. Burada adaleti sağlamak için yıllardır geliştirdiğimiz bir rating sistemi var. Hak edenin kazandığı bir yarış olması için bu rating sistemini sıfır toleransla uygulayacağız. 36 yılda 907 farklı yat The Bodrum Cup’a kayıt yaptırmış. Bu yıl 23 yeni yat ilk kez bizimle yarışıyor. Bu rakamlar gösteriyor ki The Bodrum Cup emin adımlarla yoluna devam ediyor ve etmeye de devam edecek” dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar