DEM Partili Sakık'tan Devlet Bahçeli ile tokalaşma yorumu

DEM Parti Milletvekili Sırrı Sakık, Devlet Bahçeli'nin Genel Kurul'da kendileri ile tokalaşması yönünde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

DEM Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık, grup toplantısı sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Dün Meclis açılışında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile tokalaşmaları üzerine sorulan soruları yanıtladı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün TBMM’nin açılışında kendisi ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile tokalaşması ve sonrasında “Dünyada barışı isterken, kendi ülkemizde barışı sağlamamız lazım” açıklaması Sakık’a da soruldu.

Sakık tokalaşma sorularını yanıtladı

Bahçeli, DEM Parti sıralarına giderek Eş Genel Başkan Tuncer Bakırhan ile tokalaşırken Sırrı Sakık’ın tokalaşma sırasında arka sıralardan yanlarına gitmesi sosyal medyada tartışmalara neden olmuştu.

Sakık, o an yaşananlarını şu sözlerle anlattı:

“Sayın Bakırhan’ın arkasında oturuyorduk. Bahçeli grubumuzun önüne geldiğinde yanı başında Grup Başkanvekili vardı. Erkan bey yıllardır tanıdığımız bir arkadaşımız ve önemli bir beyin ameliyatı geçirmişti. Ben kendisine geçmiş olsun dileklerimi ilettim.”

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar