Dizi setinde başladı, nikah masasına taşındı: Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir evlendi

Dizi setinde başladı, nikah masasına taşındı: Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir evlendi
Magazin gündemini sarsacak bir iddia ortaya atıldı. İspanya’nın Marbella kasabasında tatil yapan Yalı Çapkını'nın partnerleri Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir, bugün dünyaevine girdi.

"Yalı Çapkını" dizisindeki performanslarıyla adlarından söz ettiren Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir, tartışmalı bir şekilde set arkadaşlığını özel hayatlarına taşımıştı.

Bir süre ilişkilerini gizleyen ünlü çift daha sonra birlikte görüntülenerek aralarındaki ilişkiyi gözler önüne serdi.

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir, tatil için havalimanında dış hatlar terminalinde görüntülendi. Ünlü çift, tatile çıktıklarını doğruladı.

yaya.jpg

Geçtiğimiz yıl, Yalı Çapkını dizisinin sezon finalinin hemen ardından yine tatile çıkan Saraçoğlu ve Demir, teknede denize girerken ve öpüşürken basın tarafından görüntülenmişti. Bu tatil, ünlü oyuncuların birlikte olduklarını belgeleyen anlardan biri olmuştu.

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in birliktelikleri ile ilgili bazı gazeteciler ve magazin yorumcuları, çiftin gerçekten birlikte yaşadığına inanmamış ve bu ilişkiyi dizileri için yapılan bir PR çalışması olarak görmüştü.

Evlilik iddiası

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in sürpriz evlilik haberi, İspanya’nın gözde tatil beldesi Marbella'da gerçekleşti. Çift, romantik bir tatil için geldikleri Marbella'da dünyaevine girmeyi tercih etti.

mert.jpg

Haberi gazeteci Bilal Özcan Instagram hesabından şu paylaşımla duyurdu:

İddia sanatçı ve yazar Onur Akay'dan geldi. Özcan'ın paylaşımına göre Onur Akay, sosyal medya hesabından evlilik haberini şu sözlerle duyurdu: "Değerli oyuncularımız Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir artık evli... İspanya’da gerçekleşen bir olayı saklamalarına izin vermeyeceğim. Çünkü o sizi deli gibi seven fanlarınıza ayıp olurdu. Ben Afra ve Mert’i gönülden tebrik ediyorum."

Hayranları şokta

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in evlilik haberi, sosyal medyada büyük ses getirdi. Hayranları ve takipçileri habere inanamadı ve doğru olup olmadığını sorgulamaya başladı.

j.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar