Lady Gaga'lı "Joker: İkili Delilik" filminin yeni fragmanı yayınlandı!

Heyecanla beklenen Joaquin Phoenix'in Joker olarak dönüş yaptığı ve Lady Gaga'nın Harley Quinn'i canlandırdığı "Joker: İkili Delilik"ten (Joker: Folie à Deux) yeni bir fragman nihayet yayınlandı.

Joaquin Phoenix'in En İyi Erkek Oyuncu Oscar'ını kazandığı unutulmaz performansının ardından Joker rolünde geri döndüğü bu filmde, Lady Gaga'nın da Harley Quinn karakterine hayat verdiği görülüyor. Yayınlanan fragman, filmdeki heyecan verici atmosferi ve karakterlerin derinliğini gözler önüne seriyor.

Filmin Kadrosu:

"Joker: İkili Delilik"te (Joker: Folie à Deux) Joaquin Phoenix ve Lady Gaga'nın yanı sıra, Catherine Keener, Brendan Gleeson, Steve Coogan, Zazie Beetz gibi usta oyuncular da yer alıyor.

Filmin hayranları, fragmandan sonra film hakkında daha da fazla detay ve karakter gelişimleri bekliyor. "Joker: İkili Delilik", sinemaseverlerin büyük merakla beklediği bir yapıma dönüşmüş durumda.

Todd Phillips'in ilk filmde olduğu gibi yönetmen koltuğunda oturduğu film, 4 Ekim 2024'te sinemalarda gösterime girecek.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar