Duman, 24 Ağustos’ta Küçükçiftlik Park’ta hayranlarıyla buluşacak!

Duman, 24 Ağustos’ta Küçükçiftlik Park’ta hayranlarıyla buluşacak!
11 yıl sonra çıkarmaya hazırlandıkları yeni albümlerinden paylaştıkları Kufi ve Nerde Benim Kafam teklileriyle çok ses getiren, Türkçe rock sahnesinin önde gelen temsilcilerinden Duman 24 Ağustos’ta yeniden KüçükÇiftlik Park'ta!

EDA YILMAYAN

Yaz başında KüçükÇiftlik Park’ta muhteşem bir konser veren Duman, bu defa yeni şarkılarını da hep bir ağızdan söylemek için hayranlarıyla buluşacak.

1999 yılında çıkardıkları ilk stüdyo albümleri Eski Köprünün Altında ile rock müziğe yeni ve kalıcı bir soluk getiren Duman, yıllar içinde Belki Alışman Lazım, Seni Kendime Sakladım, En Güzel Günüm Gecem, Darmaduman gibi albümleriyle hem giderek büyüyen hem de kemikleşen bir hayran kitlesi oluşturdu. Türk rock müziğine yön veren gruplardan biri olan Duman, uzun süren sessizliğini geçtiğimiz günlerde bozarak paylaştıkları cesur mesajlarla dolu iki yeni tekliyle ise büyük heyecan uyandırdı. 11 yıl aradan sonra çıkarmaya hazırlandıkları 16 parçalık yeni albümün müjdecisi olan Kufi ve Nerde Benim Kafam, siyasi, toplumsal ve kültürel göndermeleriyle dikkat çekerken özlenen Duman sound’uyla kulakların pasını da siliyor.

duman-4.jpeg

Yaptıkları her işle rock müzik tarihine damga vuran, KüçükÇiftlik Park’ta verdikleri tüm konserlerde biletleri tükenen Duman, iki yeni teklinin ardından 24 Ağustos Cumartesi akşamı yeniden hayranlarıyla buluşacak. Duman, benzersiz sahne ve enstrüman hakimiyetleriyle KüçükÇiftlik Park’ta bir kez daha dinleyicilerine unutulmaz bir konser yaşatacak. Vokal ve gitarda Kaan Tangöze, gitar ve geri vokalde Batuhan Mutlugil, bas gitar ve geri vokalde Ari Barokas, davulda Doğaç Titiz’den oluşan kadrosuyla Duman, hem yeni hem de eski şarkılarını sevenleriyle birlikte söyleyecek.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar