Angelina Jolie ve Haluk Bilginer'in başrolde olduğu "Maria" prömiyerini Venedik'te yapacak

Angelina Jolie ve Haluk Bilginer'in başrolde olduğu "Maria" prömiyerini Venedik'te yapacak
Bu yıl 81. kez düzenlenecek olan Venedik Film Festivali'nin seçkisi açıklandı. Başrollerini Angelina Jolie ile Haluk Bilginer'in aldığı "Maria" prömiyerini Venedik'te yapacak.

Bu yıl 81. kez düzenlenecek olan Venedik Film Festivali'nin seçkisi açıklandı ve dikkatleri üzerine çeken yapımlardan biri Pablo Larrain'in yönettiği "Maria" oldu. Film, ünlü sopranolarından Maria Callas'ın hayatını konu alıyor ve başrollerini dünya starı Angelina Jolie ile Türk oyuncu Haluk Bilginer paylaşıyor.

Steven Knight'ın senaryosunu kaleme aldığı ve Pablo Larrain'in yönettiği filmde, Haluk Bilginer, Maria Callas'ın yaşamında önemli bir figür olan Aristotle Onassis'i canlandırıyor. Maria Callas'ı ise Angelina Jolie başarıyla hayat veriyor.

Oyuncu kadrosunda Pierfrancesco Favino, Alba Rohrwacher, Kodi Smit-McPhee ve Valeria Golino gibi isimlerin de yer aldığı film, sanatseverler tarafından büyük bir merakla bekleniyor.

Filmin konusunda Maria Callas'ın hayatı, müzik kariyerinin yanı sıra Aristotle Onassis ile olan karmaşık ilişkisiyle de biliniyor. New York'ta yaşayan Yunan göçmeni olarak dünyaya gelen Callas, sanat dünyasında iz bırakan bir kariyere sahipti. Onassis'in Jackie Kennedy ile evlenmesinin ardından yaşadığı travmalar ve sanat dünyasındaki yükselişi detaylı bir şekilde işleniyor.

Venedik Film Festivali'nde prömiyerini yapacak olan "Maria", sinemaseverler tarafından büyük bir ilgiyle bekleniyor. Festivalde gösterilen ilk izlenimler ve eleştiriler, filmin başarısını merakla bekleyenler için önemli olacak.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar