Yerlikaya’nın “Bu programlardan hoşlanmıyorum” sözlerine Müge Anlı: Vatandaşların ne düşündüğüne kulak versinler

Yerlikaya’nın “Bu programlardan hoşlanmıyorum” sözlerine Müge Anlı: Vatandaşların ne düşündüğüne kulak versinler
Bakan Yerlikaya, "kıyma makinesi cinayeti" ile gündeme gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert'e, isim vermeden tepki göstermişti. 'Bu programlardan hoşlanmıyorum' diyen Yerlikaya’ya Anlı cevap verdi. Anlı, 'Vatandaşların ne düşündüğüne kulak versinler' dedi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "kıyma makinesi cinayeti" ile gündeme gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programına, isim vermeden tepki göstermişti. “Bu programlardan hoşlanmıyorum” diyen Ali Yerlikaya gündüz kuşağı programlarını sevmediğini belirtti. Yerlikaya "Suçu aydınlatmak İçişleri Bakanlığı’nın işi" dedi.

''Etik değerlerden sapmalar var''

"‘Hiç kusura bakmasınlar o yayınlardan hoşlanmıyorum. Bu yayınlarda etik değerlerden sapmalar var. Bazı şeylerin herkesin ortasında konuşmamızın ne anlamı var yani. Bunun Basın-yayın özgürlüğüyle ne alakası var. Suçu aydınlatmak İçişleri Bakanlığı’nın işi. Adaletin tecelli etmesi Adalet Bakanlığı’nın işi. Bizim adımıza kararları mahkemelerimiz veriyor. TV’lerdeki o tür yayınları ben kabul etmiyorum, onlar, değer sapması."

''Vatandaşların ne düşündüğüne kulak versinler''

“Bu programlardan hoşlanmıyorum” diyen Ali Yerlikaya’ya Müge Anlı cevap verdi.

Programın sunucusu Müge Anlı yayınında “Baştaki adamlar TV programlarına laf söylene kadar işleyişle ilgili vatandaşların ne düşündüğüne kulak versinler.” dedi.

Kaynak:ANKA

Öne Çıkanlar