Türkgün'ün GYY'si Müftüoğlu'ndan Bahçeli'ye destek: "Öcalan'dan neden istifade edilmesin?"

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin 'Abdullah Öcalan' çıkışına Türkgün Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Müftüoğlu'ndan destek geldi. Açıklamaların terörle mücadelenin bir parçası olduğunu belirten Müftüoğlu, "Öcalan'dan neden istifade edilmesin?" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin partisinin Meclis Grup Toplantısı'nda Abdullah Öcalan'a yaptığı çağrı gündeme bomba gibi düştü.

Bahçeli, Abdullah Öcalan için “Tecrit kaldırılsa gelsin DEM Parti Grup Toplantısında konuşsun da örgütün lağvedildiğini haykırsın. Bu dirayeti gösterirse umut hakkı için yasal düzenleme yapılsın" dedi.

Türkgün Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Müftüoğlu ise Bahçeli'nin çıkışına destek verdi.

"Öcalan'dan neden istifade edilmesin"

Ekol TV'den Çağlar Cilara'nın sorularını yanıtlayan Müftüoğlu, Bahçeli'nin açıklamasının terörle mücadelenin bir parçası olduğunu belirtti.

Mütfüoğlu'nun dikkat çeken sözleri şöyle:

"PKK terör örgütü, Abdullah Öcalan’ın çağrısıyla silah bırakıp teslim olacaksa, Türkiye Cumhuriyeti devletinin şefkatli kollarına ve merhametine sığınacaksa Öcalan’dan neden istifade edilmesin? Türkiye Cumhuriyeti devleti neden istifade etmesin? — MHP lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin bu açıklaması, terörle mücadelenin bir parçasıdır."

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar