Trabzon'da vahşet: Yavru kediyi ezerek öldüren kişi kameraya yakalandı

Trabzon'da vahşet: Yavru kediyi ezerek öldüren kişi kameraya yakalandı
Trabzon’un Of ilçesi İrfanlı Mahallesi’nde, kimliği belirlenemeyen bir kişi, sokakta bulunan bir yavru kediye acımasızca saldırdı.

Olay, dün akşam saatlerinde Kalyon mevkisinde meydana geldi. Saldırgan, elektrik trafosunun bulunduğu çimenlik alanda yavru kediye defalarca tekme attı ve ardından ayağıyla ezerek öldürdü.

Trabzon’da vahşet: Yavru kediyi ezerek öldürdü, defalarca tekmeleyip fırlattı - 1

Trabzon’da vahşet: Yavru kediyi ezerek öldürdü, defalarca tekmeleyip fırlattı - 3

O anlar kamerada

Trabzon’da vahşet: Yavru kediyi ezerek öldürdü, defalarca tekmeleyip fırlattı - 4

Çevredeki bir apartman sakini tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedilen görüntülerde, saldırganın yavru kediyi öldürdükten sonra bir süre istinat duvarı üzerinde oturduğu ve aynı bölgeye geri gelerek kediyi eline alıp uzağa fırlattığı görülüyor.

Trabzon’da vahşet: Yavru kediyi ezerek öldürdü, defalarca tekmeleyip fırlattı - 5

Hayvanseverlerin tepkisi

Trabzon Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği (TRAHAYKO), bu vahşeti sosyal medya hesaplarından paylaştı. "Bu sefer katil Of-Kalyon’da. Hayvana karşı şiddet artıyor. İnsanoğlu öldürmeyi hayvanda deneyip, sonra insana yöneliyor. Bu tür kişiler önce hapse atılmalı sonra rehabilite edilmeli. Kediyi acımasızca öldürdü." notuyla yapılan paylaşım, büyük tepki topladı.

Trabzon’da vahşet: Yavru kediyi ezerek öldürdü, defalarca tekmeleyip fırlattı - 6

Saldırganın yakalanması için çalışmalar başladı

Mahalle sakinleri ve TRAHAYKO’nun şikayeti üzerine polis, saldırganın yakalanması için çalışma başlattı. TRAHAYKO Başkanı Lütfiye Tüzün Kurban, yaşananlara sert tepki göstererek failin bir an önce yakalanmasını ve hayvanlara karşı şiddetin sona ermesini istedi.

Trabzon’da vahşet: Yavru kediyi ezerek öldürdü, defalarca tekmeleyip fırlattı - 7

Öne Çıkanlar