Sinan Ateş'in kardeşinden Bahçeli'ye çağrı: Bu cinayeti birlikte çözelim

Sinan Ateş'in kardeşinden Bahçeli'ye çağrı: Bu cinayeti birlikte çözelim
Sinan Ateş'in kardeşi Selma Ateş, Bahçeli'ye çağrıda bulunarak "cinayeti birlikte çözelim parti içindeki pislikleri temizleyelim" dedi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 27 Mayıs Ülkücü Şehitleri Anma Günü'nde yaptığı konuşmada Sinan Ateş cinayeti dosyasında adı geçen Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım ile poz vererek Ateş cinayetine ilişkin haber yapan kanalları hedef aldı ve cinayete ilişkin partisine iftira atıldığını ifade etti.

Bu görüntüler sonrası sosyal medyada 5 yıl önce aynı yerde Bahçeli’nin arkasında Sinan Ateş’in olduğu fotoğraflar paylaşılmaya başlandı.

Ayrıca Ayşe Ateş dün yaptığı açıklamada " Eşim, Olcay Kılavuz ve Ahmet Yiğit Yıldırım beni öldürmek için kiralık katil arıyor dedi" iddiasında bulunmuştu.

Candan Yıldız’a konuşan Sinan Ateş'in ablası Selma Ateş Bahçeli’nin Kızılcahamam’daki konuşmalarını değerlendirdi.

Bahçeli’ye çağrı

Selma Ateş açıklamalarında Bahçeli'ye açık bir çağrı yaparak "Gelin işbirlikçileri ve azmettirenleri birlikte yakalayalım. Bu cinayeti birlikte çözelim. El uzatın ki size inanalım. Samimiyse elimizdeki bütün belgeleri vermeye hazırız. Partiyi pisliklerden temizleyelim” dedi.

Öne Çıkanlar