Oğluyla otobüs çarpan anne, kurtarılamadı

Oğluyla otobüs çarpan anne, kurtarılamadı
Kayseri'de yolun karşısına geçmeye çalışan Ebru Abravcı ve 10 yaşındaki oğluna halk otobüsü çarptı. Feci kazada anne yaşamını yitirirken oğlu ise yaralandı.

Kaza, dün saat 18.00 sıralarında Kocasinan ilçesinde meydana geldi. M.C.Y. idaresindeki özel halk otobüsü, yolun karşısına geçmeye çalışan Ebru Abavcı ile oğluna çarptı.

Anne ve oğlu, otobüsün altında kaldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaklaşık yarım saatlik çalışmasıyla otobüsün altından çıkarılan Ebru Abravcı ve oğlu, ilk müdahalelerinin ardından Kayseri Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Ebru Abravcı, gece saatlerinde hayatını kaybetti.

Ebru Abravcı'nın cenazesi otopsi için Kayseri Devlet Hastanesi morguna götürüldü. S. Abravcı’nın ise yoğun bakım servisine alındığı bildirildi.

664b47f2172aaaaeaad47a07.webp

Ebru Abravcı’nın cenazesi, hastanedeki otopsi işlemlerinin ardından ailesi tarafından teslim alınarak Erkilet Bülbülpınarı Mezarlığı'na getirildi.

Abravcı için burada kılınan cenaze namazına ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Abravcı, kılınan namazın ardından toprağa verildi.

Kazanın ardından gözaltına alınan otobüs şoförü Mustafa Celal Y. ise emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Öne Çıkanlar