Kadri Gürsel'den 'Nagehan Alçı' çıkışı: 'Sempati dilenmek gibi bir hakkı olamaz'

Gazeteci Kadri Gürsel, eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı'dan şiddet ve tehdit gördüğünü söyleyen Nagehan Alçı hakkında sert konuştu. Gürsel, "Kabataş yalanına ortak olan birine Türkiye’nin acımak gibi bir hakkı olamaz" dedi.

Nagehan Alçı, 14 Haziran’da X hesabından, boşandığı Rasim Ozan Kütahyalı’nın yıllar boyu kendisine uyguladığı fiziksel ve psikolojik şiddeti anlatmıştı.

Alçı, büyük ses getiren paylaşımında "Hemcinslerine “Sizi kendi malı, yönetebileceği bir kukla gibi gören, aşağılayarak özgüveninizi ayaklar altına alan, size el kaldıran, yıllarca biriktirdiğiniz emeklerinizi sömüren, çalışmalarınız karşılığı kazandığınız tüm kazancınızı elinizden alan erkeklere karşı sesinizi yükseltin. Yükseltelim… Dur diyelim. Yeter diyelim… Yeter!” diye seslenmişti.

Geçtiğimiz günlerde de Nevşin Mengü'nün YouTube kanalına konuşan Alçı, Rasim Ozan'ın kendisini ölümle tehdit ettiğini söylemişti.

"Yazıklar olsun eğer geçmiş unutulursa"

Gazeteci Kadri Gürsel ise Medyascope'deki yayında Alçı için "Kabataş yalanına ortak olan birine Türkiye’nin acımak gibi bir hakkı olamaz" sözlerini kullandı.

Gürsel sosyal medyada gündem olan konuşmasında şöyle devam etti:

"Yazıklar olsun eğer geçmiş unutulursa. Nagehan Alçı’nın, bir dönem alay ettiği insanlardan bugün yardım ve sempati dilenmek gibi bir hakkı olamaz."

Kaynak:medyascope

Öne Çıkanlar