İsmail Saymaz: Kerem Kınık’ın kızı, motosikletteki gençleri suçladı

İsmail Saymaz: Kerem Kınık’ın kızı, motosikletteki gençleri suçladı
Halk Tv yazarı İsmail Saymaz, Eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın kızı Fatma Zehra Kınık Demir'in karıştığı ölümlü trafik kazasına ilişkin yeni detaylar paylaştı.

Halk Tv yazarı İsmail Saymaz, Eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın kızı Fatma Zehra Kınık Demir'in karıştığı ölümlü trafik kazasına ilişkin yeni detaylar paylaştı. Saymaz, Fatma Zehra Kınık Demir'in ölen genci suçladığını söyledi.

Saymaz'ın aktardığına göre Fatma Zehra Kınık Demir'in savunması bu şekilde:

“Karşıya geçmek için düşük hızda hareket ettim. Süratli bir şekilde Rüzgarlıbahçe yönüne gitmekte olan motosiklet sürücüsü aracımın sol far ön kısmına çarptı. Motosiklet sürücüsünün ve arkasındaki yolcunun uçtuğunu gördüm. AVM’nin önüne aracımı park ettim ve kaza yerine gittim. Yaralıları gördüm. Olayın şoku ve vatandaşların yardımıyla oturdum. Motosikletteki şahısların yaşlarının 18’den küçük olduğunu düşünüyorum. Kullandıkları motosikletin hacmi ve büyüklüğünden dolayı yaşlarına uygun olduğunu düşünmüyorum. Ehliyetsiz kullandığını düşünüyorum. Kask veya ekipmanları yoktu. Bir kusurum olduğunu düşünmüyorum. Trafik kurallarına uygun şekilde yola çıktım. Hızım kurallara uygundu.”

Ne olmuştu?

Beykoz'da Kızılay Eski Başkanı Kerem Kınık'ın kızı otomobiliyle seyir halindeyken bir motosiklete çarpmıştı. Kazada motosiklette bulunan 17 yaşındaki çocuk hayatını kaybetmiş, 3 kişi de yaralanmıştı. Gözaltına alınan otomobil sürücüsü Fatma Zehra Kınık, çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Kaynak:Halk Tv

Öne Çıkanlar