HÜDA-PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu: Aile yıkılır, kadın korumasız kalırsa çok daha fazla şiddete maruz kalır

HÜDA-PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu: Aile yıkılır, kadın korumasız kalırsa çok daha fazla şiddete maruz kalır
HÜDA-PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Esenyurt Meydanı'nda gerçekleştirilen bayramlaşma programına katıldı. Burada konuşma yapan Yapıcıoğlu, İstanbul Sözleşmesi'nin "ahlakı çökertmeye yönelik" olduğunu söyledi,...

HÜDA-PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Esenyurt Meydanı'nda gerçekleştirilen bayramlaşma programına katıldı. Burada konuşma yapan Yapıcıoğlu, İstanbul Sözleşmesi'nin "ahlakı çökertmeye yönelik" olduğunu söyledi, "Aile yıkılır, kadın korumasız kalırsa çok daha fazla şiddete maruz kalır. Biz kadınla beraber aileyi de koruyalım diyoruz" dedi.

İstanbul Sözleşmesi'nden çıkılması için yoğun çaba sarf ettiklerini belirten Yapıcıoğlu, "Biz diyoruz ki kadına yönelik şiddeti durduralım ama bunun için aileyi yıkmayalım. Aileyi yıkarak bu işi yapamayız. Aile yıkılır, kadın korumasız kalırsa çok daha fazla şiddete maruz kalır. Biz kadınla beraber aileyi de koruyalım diyoruz. Onlar 'aileyi koruyalım' lafını duyunca hemen bize 'kadın düşmanı' etiketi yapıştırıyorlar. Çünkü onlar kadını koruma adı altında yaptıklarıyla aslında aileyi yıkmaya çalıştıklarını çok iyi biliyorlar. İnşallah biz aileyi yıktırmayacak, kadına da el uzattırmayacağız" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar