Halfeti’ye kayyım atanacağı iddiaları gündemde: Eski kayyımın profilinde “belediye başkanı” yazıyor

Halfeti’ye kayyım atanacağı iddiaları gündemde: Eski kayyımın profilinde “belediye başkanı” yazıyor
DEM Parti’nin kazandığı Halfeti’ye de kayyım atanacağı iddiaları gündemdeyken eski kayyım Şeref Albayrak’ın profilinde "belediye başkanı" yazdığı ve “Az sabır” yazılı bir gönderi yayımladığı ortaya çıktı.

31 Mart seçimlerinde Şanlıurfa Halfeti’den belediye başkanı seçilen DEM Parti’nin adayı Mehmet Karayılan ile ilgili olarak, gözaltı ve kayyım iddiaları ortaya atıldı. Eski Halfeti kayyımı Şeref Albayrak, sosyal medyadan halka konuşma yaptığı bir fotoğrafını paylaşarak “Az sabır” notunu düştü. Albayrak’ın profilinde ise “Halfeti belediye başkanı” yazdığı görüldü.

T24’ten Ceren Bala Teke’nin haberine göre,Hakkari Belediyesi’ne kayyım atanmasının ardından 31 Mart seçimlerinden DEM Parti’nin kazandığı altı ilçeden biri olan Şanlıurfa Halfeti’ye de kayyım atanacağı iddiaları gündeme geldi. Halfeti Eş Belediye Başkanı Mehmet Karayılan hakkında süren iki davanın sonuçlanmasıyla gözaltına alınacağı öne sürüldü.

Eski kayyımdan mesaj

Eski Halfeti kayyımı Şeref Albayrak ise sosyal medya hesabından halka konuşma yaptığı bir fotoğrafını paylaşarak “Az sabır” notunu düştü. Öte yandan; Albayrak’ın profilinde “Halfeti belediye başkanı” yazdığı ortaya çıktı

adsfg.png

Öne Çıkanlar