Feyza Altun, tükürerek hakaret eden Nez Demir'in sert çıkışını affetmedi

Feyza Altun, tükürerek hakaret eden Nez Demir'in sert çıkışını affetmedi
Dilan ve Engin Polat'ın son duruşmasında da tahliye edilmedi. Bunun üzerine sert tepki gösteren Nez Demir ise başta Avukat Feyza Altun olmak üzere birçok isme tükürerek sert sözler söyledi. Altun, Demir'in sert çıkışını affetmedi.

"Kara para aklamak'', ''Vergi usul kanuna muhalefet" ve ''Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak ve yönetmek'' suçlamalarıyla tutuklanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve Engin Polat'ın da yargılandığı dosyada, aylık tutukluluk değerlendirmesi yapıldı.

Gazeteci Emrullah Erdinç'in haberine göre, Sulh Ceza Hakimliği Dilan Polat, Engin Polat, Sezgin Polat, Ahmet Gün ve Alper Kürşat Polat’ın tutukluluğuna devam kararı verdi.

Aralarında Dilan Polat'ın Sıla Doğu ve Can Doğu’nun da bulunduğu tutukluların ise tutuksuz yargılanmasına hükümetti. Başka davadan tutukluluğu olmayan sanıklar cezaevinden tahliye edilecekler.

Tahliye olan Dilan Polat’ın kız kardeşi Sıla Doğu cezaevi önünde 'Dilan' diyerek ağladı.

Sadece Dilan Polat'ın ablası Sıla Doğu ile kardeşi Can Doğu'nun tahliye edilmesinin ardından gözler Dilan Polat'a çevrildi. Savcının Dilan'ın tahliye isteğiyse Sulh Ceza Hakimliği tarafından reddedildi. Bu yaşananların ardından tepki gösteren ilk isim Dilan Polat'ın eski arkadaşı Nez Demir oldu.

Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Nez Demir de Polatgiller'den sonra başlatılan fenomen davası kapsamında yakın mercek altına alınmış ve mal varlıklarına el konmuştu. Dilan'la arası bozulan fenomenin "Arkadaş kurbanıyım" isyanı da kısa sürede gündem olmuştu.

Bir dönem Dilan Polat'la çok yakın arkadaş olan Demir, evine dönemeyen eski dostunun haberini aldıktan sonra sosyal medya üzerinden öfke kustu adeta.

Canlı yayın anında epey sinirlenen Demir, tıpkı arkadaşı Dilan Polat gibi ekranlara tükürerek gazeteci Seher Sultan ve avukat Feyza Altun'a ağır sözler söyledi.

Son dönemdeki davalarla birçok fenomenin korkulu rüyası olan Feyza Altun'dan kendisine hakaret eden Nez Demir'e de cevap gecikmedi.

Altun: "Yahu siz kimsiniz ki biz adımızı sizinle duyuracağız''

Nez Demir'e tepkisini göstermeye devam eden Altun, fenomenin yıllar önce yayınladığı Vine videolarını paylaşarak şu notu düştü:

"Yahu siz kimsiniz ki biz adımızı sizinle duyuracağız. Sen 2016’da vine videosu çekerken, ben @tedxistanbul ‘da 3000 kişi önünde konuşma yapıyordum. İlk kitabımı yazmıştım. Siz kendinizi ne sanıyorsunuz. Siz benim sizden korkacağımı mı sanıyorsunuz. Sen kimsin senin sıran gelecek diye beni tehdit ediyor hakaret ediyorsun."

ekran-goruntusu-2024-06-14-161158.png

"Şimdi Nez sağda solda “suçsuz” nidaları atmaya başlamış" diyen Feyza Altun eski paylaşımlarını ortaya çıkardı.

Takipçilerinden de Nez Demir hakkında ne biliyorlarsa onları duymak istediğini belirten Altun konuyu daha detaylı ele almaya yöneldi.

Ayrıca takipçilerinden de Nez Demir hakkında ne biliyorlarsa onları duymak istediğini belirten Altun adeta kolları sıvadı.

"Cehalet" vurgusu

Engin ve Dilan Polat'ın vergi kaçırma suçundan beraat ettiklerini söyleyen Nez Demir'in paylaşımına da "cehalet" vurgusu yaptı.

Resim

Engin ve Dilan Polat'ın vergi kaçırma suçundan beraat ettiklerini söyleyen Nez Demir'in paylaşımına da "cehalet" vurgusu yaptı.

ekran-goruntusu-2024-06-14-161728.png

Bu sefer de sessiz kalmayan Nez Demir'den Feyza Altun'a bir cevap geldi.

l.jpg

Bunlarla da yetinmeyen Nez Demir bir de üstüne Instagram hesabından videolar çekip attı.

Nez Demir'in paylaşımlarından sonra gazeteci Emrullah Erdinç sosyal medya paylaşımında açıklamada bulunarak şu bilgileri açıkladı:

''Polatlar vergi borcundan beraat etmedi. Nez Demir’in bilgisi yanlış. Süreç devam ediyor. Dünkü tahliyeler tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldıkları anlamına geliyor. Dahası Adli kontrol ile tahliye edildiler. Tekrar hatırlatırım Polatların avukatı 12 Aralık 2023 tarihinde hem TMSF hem de Hazine Bakanlığı'na verdikleri dilekçede naylon şirketler üzerinden kesilen sahte faturalardan kaynaklı devletin zararını ödemek için bütün mallarının satılmasını ve bankadaki paralarının hazineye devredilerek borçlarının ödenmesini istedi. Bunu anlamayanlar için açıklıyorum. “Biz devletten çaldık. Çalmamız sonucu oluşan zararı, borcu ödemek istiyoruz” anlamına geliyor. O yüzden Nez Demir’den ricam; bilmediği konularda kamuoyunu yanıltmak adına “Beraat ettiler” cümlesini kurmaması.''

Bu açıklamalar üzerine Feyza Altun'un sosyal medyadan paylaşımları ise şöyle:

Son dönemdeki davalarla birçok fenomenin korkulu rüyası olan Feyza Altun'dan kendisine hakaret eden Nez Demir'e de cevap gecikmedi.

ekran-goruntusu-2024-06-14-163119.png

zzz.jpg

x.jpg

Nez Demir'den özür mesajı

Nez Demir, son paylaşımında ise "Bir anlık öfke ile fevri davrandığını" söyleyerek Feyza Altun'dan özür dilediğini açıkladı.

Resim

Altun ise kendisinden özür dileyen sosyal medya fenomeninin paylaşımını "Sakın beni tehdit etmeye kalkmayın. Sakın bana hakaret etmeyin" notuyla yeniden paylaştı.

ekran-goruntusu-2024-06-14-163733-001.png

Öne Çıkanlar