Fenomen Nez Demir, tükürerek Feyza Altun ve Seher Sultan'a hakaret etti

Sosyal medya fenomeni Nez Demir, avukat Feyza Altun ve gazeteci Seher Sultan’a seslenerek “Dilan da yakında çıkacak. Ben Dilan’ı aratmayayım size; onun gibi tükürürüm ben size” dedi.

Sosyal medya platformlarından sıkça gündeme gelen ve yakın zaman önce tutuklanan fenomen Dilan Polat'ın davasıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Sıla Doğu tahliye oldu. Doğu gözyaşları içinde tahliye olarak ‘Dilan’ diye haykırdı.

Fenomen Nez Demir, avukat Feyza Altun ve gazeteci Seher Sultan'a çarpıcı bir şekilde seslendi.

Demir, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Dilan da yakında çıkacak. Ben Dilan’ı aratmayayım size; onun gibi tükürürüm ben size" ifadelerini kullandı. Bu sözler, davanın kamuoyundaki yankısını artırdı.

Hemen ardından avukat Feyza Altun'dan cevap gecikmedi. Altun, "Nez, yeni hobim sensin. Vergi kaçıran Polatgiller hapiste. Beraat mı ettiler? Hepinizin içinden geçerim. Haddinizi bilin" şeklinde cevap verdi.

ekran-goruntusu-2024-06-14-102330.png

ekran-goruntusu-2024-06-14-102316.jpg

Ne olmuştu?

Nez Demir’in Dilan Polat’a ‘hakaret’ içerikli mesaj attığı gerekçesiyle açılan dava, Dilan Polat’ın şikayetinden vazgeçmesi nedeniyle düştü. Nez Demir ve Dilan Polat duruşma boyunca ağladı.

Nez Demir’in Dilan Polat’a hakaret içerikli mesaj attığı gerekçesiyle Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Soruşturmanın tamamlanmasıyla beraber Nez Demir hakkında, 3 aydan 2 yıl 9 aya kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi.

Duruşmada savunma yapan sanık Nez Demir, "Çok uzun zaman oldu hatırlamıyorum. Mesaj attığım doğru ama tehdit unsuru değil. Her zaman aramızdaki kavgalar" dedi.

Duruşmada söz verilen Dilan Polat ise, "Şikayetimden vazgeçmek istiyorum. Avukatlarım oradadır ben hür irademle şikâyetimden vazgeçiyorum" ifadelerini kullandı.

Kararını açıklayan mahkeme, Dilan Polat’ın şikayetinden vazgeçmesi nedeniyle davanın düşmesine karar verdi. Yaklaşık 15 dakika süren duruşmada Dilan Polat ve Nez Demir duruşma boyunca ağladı.

Öne Çıkanlar