Fatih Portakal ve Fevzi Çakır arasında 'korkak insan' kavgası: Sosyal medyada birbirine girdiler

Fatih Portakal ve Fevzi Çakır arasında 'korkak insan' kavgası: Sosyal medyada birbirine girdiler
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'i konuk eden Fevzi Çakır ve Fatih Portakal sosyal medyada tartıştı. Çakır, "Soru sor be korkak insan!" diyen Portakal'a adeta ateş püskürdü.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in BloombergHT ve HaberTürk ortak yayınında Ciner Medya Grup Ankara Temsilcisi Fevzi Çakır'ın programında gündeme ilişkin açıklamaları gündeme oturdu.

Gerçekleştirilen yayınla ilgili Fatih Portakal bir paylaşım yaparak Çakır'a "Soru sor be korkak insan!" dedi. Bunun üzerine Çakır'dan ise Portakal'a sert bir cevap geldi.

175023152-gh.jpg

"Sen hangi sıfatla bana gazetecilik dersi vereceksin"

Portakal'a tepki gösteren Fevzi Çakır şu ifadeleri kullandı:

"Sen hangi sıfatla bana gazetecilik dersi vereceksin inan merak ediyorum? Foyası çoktan ortaya çıkmış, boyası dökülmüş, oportünist bir aparatsın. İnan bana bu popülist gazetecimsi davranışlarının artık hiçbir karşılığı yok.

İlgili yayını izlemeyenler için yayında sorduğum soru Sayın Mehmet Şimşek’in birden fazla maaş alıp almadığıydı. Herkesin bildiği gerçeği Sayın Bakan yayında nezaketle belirtti. Sayın Mehmet Şimşek bakan olmadan önce İngiltere’de onbinlerce pound maaş alan, yıllık geliri milyonlarca pound olan bir özel sektör tepe yöneticisiydi. Bu maaşları bırakarak gelip de o maaşların belki de otuzda biri seviyesindeki maaşla bakanlık yapmasından samimiyetle ve gururla bahsetti.

Yani bahsettiği şey; bu anlamda fedakârlık ve bir hakikatin ifadesiydi. Bu gerçek karşısında ne diyecekti bir gazeteci? Esasen seni ve “gerçek gazetecileri” birbirinden ayıran bu mevzudan sana iş çıkmaz. Son olarak; gerçek gazetecilerden, meslektaşlarımdan ve izleyicilerimizden gelen ve gelecek tüm eleştirelere her daim itibar eder; değerli ve yol gösterici olarak kabul ederiz."

g.jpg


Kaynak:Haber Merkezi