Dilan Polat'ın kız kardeşi Sıla Doğu'nun, cezaevinden çıktıktan sonra ilk paylaşımı

Dilan Polat'ın kız kardeşi Sıla Doğu'nun, cezaevinden çıktıktan sonra ilk paylaşımı
Kara para aklama ve vergi kaçırma iddialarıyla cezaevinde tutuklu bulunan Polat çifti için iddianame hazırlandı. Dilan Polat bir mektup yazarak duygularını dile getirdi. Sıla Doğu ise tahliyesinden bu yana ilk kez paylaşım yaptı.

İstanbul'da lüks yaşantıları ve finansal faaliyetleriyle tanınan Dilan Polat ve Engin Polat çifti, Kasım ayında kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla tutuklanmıştı. Çift hakkında 3 ayrı suçtan 20 ila 40 yıl arasında değişen hapis cezaları talep ediliyor.

''Eziyet ve zulüm görüyoruz"

Dilan Polat, hapis cezası talebinin ardından kayınvalidesi Şükran Polat'a bir mektup yazarak duygularını dile getirdi. Mektubunda, "Suçsuz yere çocuklarımızdan ayrı tutuluyoruz. İddianamede tek bir delil olmadan yargılanıyoruz. Eziyet ve zulüm görüyoruz" ifadelerine yer verdi.

Resim

Sıla Doğu'nun cezaevinden çıktıktan sonra ilk paylaşımı

Kardeş Sıla Doğu ise Dilan Polat'ın mektubuna karşılık verdi ve son durumunu paylaştı. Sıla Doğu, "Bir aydır ilaçlarla ve serumlarla ayakta duruyorum. Evden dışarı çıkmadım, sadece ailem ve kardeşlerim için dua ediyorum. Artık kardeşime kavuşmayı istiyorum" şeklinde duygularını dile getirdi.

whatsapp-gorsel-2024-07-12-saat-15-55-49-df9af9d7.jpg

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar