Denizde kaybolan Cihan Yılmaz’ın temmuzda düğünü varmış

Denizde kaybolan Cihan Yılmaz’ın temmuzda düğünü varmış
Samsun’un Terme ilçesinde iki gün önce üç arkadaşıyla denize girdikten sonra kaybolan Cihan Yılmaz'ı (22) arama çalışmaları sürüyor. Yılmaz'ın temmuz döneminde düğün yapmayı planladığı belirtildi.

21 Haziran günü Terme'de arkadaşlarıyla serinlemek için denize giren Cihan Yılmaz, bir süre sonra gözden kayboldu. Ailenin ihbarıyla bölgeye sağlık, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan aramalarda Yılmaz'a ulaşılamadı. Temmuz ayı içerisinde evlenecek öğrenilen Yılmaz için bölgede, denizde Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri deniz botu, helikopter ve drone gibi araçlarla arama çalışmalarını yürütürken, karada jandarma ekipleri arama çalışması yapıyor.

Cihan Yılmaz'ın denize girdiği Taşlık Mahallesi'nde gelen Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ve Terme Kaymakamı Metin Maytalman, incelemelerde bulundu. Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, "Kınası yapılan ve yakın zamanda düğünün olduğunu üzüntüyle öğrendiğim gencimizin yakınlarına sabırsızlıkla bekliyoruz. Durumumuz bütün imkanları ile bölgede arama kurtarmaya devam ediyor" dedi.

Yılmaz'ın bölgelerinde bölgede bilinmiyor bir şekilde beklemesi sürüyor.

Kaynak:DHA

Öne Çıkanlar