Deniz Zeyrek: Uyuşturucu satıcıları okul çevresinde cirit atarken jandarma yok, kıyafet kontrolü için var

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir okulun mezuniyet töreninde kız öğrencilerin elbise giymeleri gerekçe gösterilerek salona sokulmamasına ilişkin Deniz Zeyrek, "Uyuşturucu satıcıları okul çevresinde cirit atarken jandarma yok ama'' dedi.

Kocaeli Valiliği, Gebze ilçesinde bir okulun mezuniyet töreninde kız öğrencilerin elbise giymeleri gerekçe gösterilerek salona sokulmamasına ilişkin 2 müfettişin görevlendirildiğini bildirdi.

Valilikten yapılan açıklamada, "Gebze ilçemizdeki bir okulun mezuniyet töreninde meydana geldiği iddia edilen ve bazı sosyal medya hesapları ile basında yer alan iddia ve haberlerle ilgili gerekli incelemeleri yapmak üzere Valiliğimizce 2 eğitim müfettişi görevlendirilmiştir. Konu tüm yönleriyle incelenmektedir." ifadelerine yer verildi.

Vali Seddar Yavuz da sosyal medya hesabından "Öncelikle mezun olan gençlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Valiliğimizce iki eğitim müfettişi inceleme ve soruşturma için görevlendirilmiştir." paylaşımında bulundu.

Gazeteci Deniz Zeyrek, bu kararların arkasındaki sebepleri sorguladı. Zeyrek "Uyuşturucu satıcıları okul çevresinde cirit atarken jandarma yok, kıyafet kontrolü için jandarma var" diyerek tepki gösterdi.

Öne Çıkanlar