CHP'nin 20 yaşında ölen kedisi Şero defnedildi

CHP'nin 20 yaşında ölen kedisi Şero defnedildi
Uzun yıllardır CHP Genel Merkezi'nde yaşayan kedi Şero, 20 yaşında öldü. Zaman zaman siyasetin gündemine de gelen Şero'nın ölüm haberini tedavi gördüğü hastanedeki başhekim duyurdu. Şero, Özgür Özel'in de içinde bulunduğu partililer tarafından defnedildi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) kedisi Şero öldü. 20 yaşına gelen Şero uzun yıllardır partinin genel merkezinde yaşıyordu. CHP'nin maskotu olarak siyasi gündemde de zaman zaman yer almıştı.

Bir süredir Cat Hospital Kedi Hastanesi’nde tedavi gören Şero’nun ölüm haberini hastanenin Başhekimi Doktor Tarkan Özçetin, sosyal medya hesabından duyurdu.

gyj1uxqw0aaunsr.jpeg

'Yaşa bağlı sağlık sorunları'

Özçetin'in Şero'ya dair sosyal mesya X'te yaptığı açıklama şöyle:

"Büyük üzüntüyle bildiriyoruz ki, 20 yıldır varlığı ile Türk siyasetinde tebessüm kaynağı olmuş, tüm hayvanseverlerin gönlünde taht kurmuş, CHP'nin kedisi ŞERO, hastanemizdeki tedavi sürecinin ardından bu sabah itibarıyla hayatını kaybetmiştir.

20'yi bulan İleri yaşı ve yaşa bağlı sağlık sorunları nedeniyle bir süredir hastanemizde gözetim altında olan ŞERO, tüm müdahalelere rağmen ne yazık ki aramızdan ayrılmıştır. ŞERO'nun tıbbi süreci titizlikle takip edilmiş, en ileri teknolojiler ve uzman kadromuzun desteğiyle gereken her türlü tedavi uygulanmıştır.Ancak, yaşa bağlı gelişen kronik sağlık sorunları sonucunda, sabah saatlerinde yaşamını yitirmiştir. Başta CHP Ailesi, tüm sevdiklerine en içten başsağlığı dileklerimizi sunuyoruz. Hepimizin başı sağ olsun. Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız."

gyj1uxrwyaaa75l.jpeg

Şero defnedildi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve beraberindeki partililer Şero'yu defnetti.

O anlar CHP'nin resmi X sosyal medya hesabından şu sözlerle duyuruldu:

"Genel Başkanımız Özgür Özel’le Genel Merkez’imizin emektarı Şero'muza veda ettik... Çok üzgünüz. Seni çok özleyeceğiz Şero"

gyj1uxuwkaahvob.jpeg

Kaynak:sosyal medya

Öne Çıkanlar