CHP İstanbul İl Başkanı adayı Canpolat, Kılıçdaroğlu ile görüştü: Genel başkanımızın yanındayız

CHP İstanbul İl Başkanı adayı Canpolat, Kılıçdaroğlu ile görüştü: Genel başkanımızın yanındayız
CHP İstanbul İl Başkanı adayı Cemal Canpolat, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile CHP Genel Merkezi'nde bir görüşme gerçekleştirdi. Canpolat görüşmeye ilişkin açıklamasında, "Sayın Genel Başkanımızın yanındayız, açmış...

CHP İstanbul İl Başkanı adayı Cemal Canpolat, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile CHP Genel Merkezi'nde bir görüşme gerçekleştirdi. Canpolat görüşmeye ilişkin açıklamasında, "Sayın Genel Başkanımızın yanındayız, açmış olduğu yolda kararlı bir şekilde yürüyeceğiz ve İstanbul'da partimizi tekrar iktidar yapacağız!" dedi.

Canpolat ise görüşmeye ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında, "Bugün, Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nu makamında ziyaret ettik. Önümüzdeki kongre sürecini partimize yakışır bir şekilde yöneteceğiz. Sayın Genel Başkanımızın yanındayız, açmış olduğu yolda kararlı bir şekilde yürüyeceğiz ve İstanbul'da partimizi tekrar iktidar yapacağız!" ifadelerini kullandı.

Genel Merkez tarafından desteklendiği belirtilen eski İl Başkanı Cemal Canpolat, 27 Eylül Çarşamba günü saat 18.00’de CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda basın açıklaması yapacak.

TIKLAYIN: Kılıçdaroğlu ile görüşen CHP İstanbul İl Başkan adayı Özgür Çelik’ten mesaj

Öne Çıkanlar