Banu Parlak, Engin ve Dilan Polat hakkındaki şikâyetini geri çekti

Banu Parlak, Engin ve Dilan Polat hakkındaki şikâyetini geri çekti
Geçen yıl güzellik merkezi kurşunlanan Banu Parlak, aralarında Engin ve Dilan Polat'ın da bulunduğu sanıklardan şikâyetçi olmuştu. Geçen haftalarda görülen davada çiftin tutukluluk hallerinin devamına karar verilmişken, Banu Parlak şikâyetinden vazgeçti.

Banu Parlak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Polat ailesiyle görüştüğünü ve yaşanan olaylar hakkında konuşarak davadan geri adım attığını belirtti. Parlak, "Yaşamış olduğum korkunç olay sonrasında eski arkadaşım Dilan Polat ve ailesi ile aynı dönemde zorlu süreçlerden geçmemiz sebebiyle görüşme sağlayamamıştık. Yakın süreçte aile ortamında bir araya geldik ve yaşadığımız zorlukları birbirimize anlattık" dedi.

"Annem senin kurşunlandığın gün çok ağladı"

Parlak, görüşmede Dilan Polat'ın kızı Nilda'nın, "Banu abla annem senin kurşunlandığın gün çok ağladı" demesi üzerine dosyanın kendisi için kapandığını ifade etti. "Ben bu zamana kadar karşımda muhatap bulamıyordum, avukatım ile yapmış olduğumuz durum değerlendirmesi sonucu olayı direkt şahısların kendisinden dinlememiz gerektiği kanısına vardık."

"Böyle bir eylemde bulunmayacağına kanaat getirdim"

Parlak, açıklamasının devamında, "Avukatım sayesinde sonunda bana durumu net izah edebilecek bir muhatap buldum ve durumu detaylı olarak dinledim. Dilan ve ailesinin böyle bir eylemde bulunmayacağına kanaat getirdim. Bu nedenle de kendileri hakkında şikâyetten vazgeçtim, umarım adalet yerini bulur. Şunu da belirtmek isterim; Dilan Polat, Engin Polat ve Sezgin Polat benim şikâyetimden bir gün dahi içeride yatmadı. Benim dosyamda verilen tutuklama kararı hiç infaz edilmedi, bu zamana kadar olan tutukluluk sebepleri mali dosyadır. Tutukluluklarının sebebi asla ben olmadım." dedi.

ac.jpg

Öne Çıkanlar