Ayşe Ateş: Kapılar arkasında Ayşe Ateş cinayeti planlanıyor

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, kapalı kapılar ardında kendi cinayetinin de planladığını ve hem sosyal medyadan tehdit edildiğini belirtti.

Sinan Ateş iddianamesinden Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'ın azmettirici olduğunu söyleyen Ayşe Ateş, sosyal medyada tehdit edildiğini, kendisine uzun namlulu silahlarla gözdağı verilmeye çalışıldığını Fatih Altaylı'nın programında açıkladı.

Ayşe Ateş, "Kapılar arkasında Ayşe Ateş cinayeti planlanıyor. Beni de öldürecekler haberiniz olsun. Sayın Cumhurbaşkanım size sesleniyorum. Beni de öldürecekler" diyerek çağrıda bulundu.

"Devlet Bahçeli kimseyi öldürtmez"

Olaydan önce Sinan bir girişimde bulundu, Devlet Bahçeli’yi aradı. Bahçeli’nin özel kalemi Murat Çeliker, “Git seni abin (İsmet Büyükataman) kurtarsın” diye suratına kapattı. Cinayet süreci hazırlanırken hiçbir ses çıkarmadı, her şeyi biliyordu. Hepsi biliyordu, Tüm MHP de biliyordu. Ama Devlet Bahçeli’ye aktarılan bence farklıydı. Devlet Bahçeli kimseyi öldürtmez. Cinayet emrinin hiçbir şekilde Bahçeli’nin verdiğini, bunu kimse beni ikna edemez.

Öne Çıkanlar