Aylar sonra ilk kez görüntülenen Dilan Polat tahliye mi edilecek?

Aylar sonra ilk kez görüntülenen Dilan Polat tahliye mi edilecek?
Sosyal medya fenomeni Dilan Polat, yaklaşık 6 aydır cezaevinde iken sağlık problemleri nedenleriyle hastaneye götürülürken aylar sonra ilk kez görüntülendi. Öte yandan, Engin Polat'ın beyaz maske paylaşımı hala gizemini hala koruyor.

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla cezaevinde bulunan Dilan Polat yaklaşık 6 aydır cezaevinde iken geçtiğimiz hafta tam teşekküllü bir hastanede heyet tarafından muayene edildiği ortaya çıktı. O heyet, Polat'a tahliller de yaptı ve o kontrollerin ardından bir rapor hazırlandı. Polat'ların avukatı Hüseyin Kaya, Dilan Polat'ın o raporla birlikte Adli Tıp'a sevk edileceğini söyledi.

Son söz Adli Tıp'ta

Tutuklu fenomen Dilan Polat hastaneye sevk edilerek muayene edildi, doktorların kontrolünden geçti. Cezaevinde kalıp kalamayacağı hakkındaki son sözü Adli Tıp İhtisas Kurulu söyleyecek.

6 aydır tutuklu

Kara para aklamakla suçlanan ünlü fenomen Dilan Polat, 5 Kasım'dan bu yana cezaevinde.

Daha önce de hastaneye sevk edilmişti

Dilan Polat, aralık ayının sonunda psikolojik sorunlar ve his kaybı nedeniyle cezaevinden ruh ve sinir hastalıkları hastanesine sevk edilmişti.

Sinir krizi geçirdi

Dilan Polat o dönem 11 gün süren tedavinin ardından yeniden cezaevine gönderildi. Ama ruh hali yine iyiye gitmedi. Banu Parlak olayıyla ilgili görülen duruşmadan sonra, cezaevinde sinir krizi geçirip kendine zarar verdi. İşte bu olaydan sonra hızlıca avukatları devreye girdi. Avukatlar, Dilan Polat'ın cezaevinde kalamayacağını belirterek tahliye talep etti. Ama savcı da "Adli Tıp'tan rapor gerekli" dedi.

Hastaneye sevk edildi

Polat ailesinin avukatı Hüseyin Kaya, Dilan Polat'ın geçtiğimiz hafta cezaevinden tam teşekküllü bir hastaneye sevk edildiğini, burada bir heyet tarafından muayene edildiğini söyledi.

HASTANEYE SEVK EDİLİRKEN GÖRÜNTÜLENDİ

Dilan Polat Adli Tıp'a gidecek

Sağlık heyeti Dilan Polat'ı tepeden tırnağa inceledi. O inceleme sonuçlarıyla birlikte Dilan Polat, Adli Tıp Kurumu'na sevk edilecek. Avukat Hüseyin Kaya'ya göre bu işlem önümüzdeki hafta Adli Tıp'ta gerçekleştirilecek. Adli Tıp İhtisas Kurulu, şimdi hem o raporu inceleyecek hem de Dilan Polat'ı muayene edecek. Oradan çıkacak karara göre de tutuklu fenomenin tahliye olup olmayacağı kesinleşecek.

Beyaz Maske

Öte yandan Çorlu’da tutuklu bulunan Engin Polat’ın sosyal medya hesabı Instagram’dan yapılan paylaşımı dikkat çekti.

Polat’ın paylaşımında, bahçe içinde beyaz bir maskenin fotoğrafının paylaşıldığı görüldü. Polat’ın kız kardeşi de paylaşımı alıntılayarak “Ahhh çok özledim abim” ifadelerini kullandı.

ekran-goruntusu-2024-05-13-160204.png

Konuyla ilgili 10 Haber’e konuşan Engin Polat’ın avukatı Hüseyin Kaya, paylaşımdan haberinin olmadığını söyledi.

Avukat Kaya, söz konusu paylaşımı müvekkilini cezaevinde ziyaret edince soracağını belirtti.

Polatların evlerinin arka bahçesindeki maske heykelinin fotoğrafının ne anlama geldiğini kimse bilmiyor ama paylaşımı herkesin aklına bu bir mesaj mı sorusunu getirdi.

Öne Çıkanlar