Avrupa Medya ismiyle yayın yapan gurbetçi : Otoban, köprü parası vermek istemiyoruz devletimiz bize 1000 euro harçlık versin

Avrupa Medya ismiyle yayın yapan gurbetçi, “gurbetçiler” vergi versin tartışmalarına tepki gösterdi. Gurbetçi, “Otoban, köprü parası vermek istemiyoruz. Devletimiz bize 1000 euro harçlık versin” önerisinde bulundu.

Gazeteci Fatih Altaylı geçtiğimiz ay Türkiye’de oy kullanmak isteyen gurbetçilerin vergi vermesi gerektiği düşüncesinde olduğunu belirtmişti.

Ardından ise “Vergi vermezsin, çifte vatandaşsın, euro kazanıyorsun, senede 10 gün bir Alman kadar vakit geçiriyorsun sonra gelip Türkiye’nin kaderiyle ilgili karar veriyorsun. Ne haddin var lan senin? Benimle aynı derdi paylaşmıyorsun sen.” sözlerini kullanmıştı.

Avrupa Medya ismiyle yayın yapan bir gurbetçi ise sık sık gündeme gelen “gurbetçiler de vergi versin” eleştirilerine tepki gösterdi.

Gurbetçi, “ Yıl geçmiyor ki gurbetçilerle ilgili polemikler olmasın. Kimisi dedi ki gurbetçiler vergi versin. Biz bu ülkeye 7 bin euro ile geldik. 550 euro kaldı. Fatih Altaylı bey demiş ki “gurbetçiler vergi versin” evet Fatih Altaylı bey biz 6 bin 500 euroyu bu ülkeye bıraktık. Tabii ki gurbetçilerin de bazı istekleri var. Otoban, köprü parası vermek istemiyoruz. Devletimiz de bize 1000 euro harçlık versin. Artı bir ay da interneti ücretsiz kullanmak istiyoruz. Biz Türkiye’nin bacasız fabrikasıyız. Ülkeye döviz sokuyoruz. Bizler gurbetçiler olarak bu ülkeye döviz olarak katkı bulunuyorsak devlet de bizim hakkımızı korumak zorunda” dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar