Antalya'da cinayet şüphelisinden 'Ben deliyim' savunması

Antalya'da cinayet şüphelisinden 'Ben deliyim' savunması
Antalya’da bir kişiyi bıçakla yaralayan bir başkasını da 20 bıçak darbesiyle öldürdüğü belirtilen şüpheli Polat Dereli ifadesinde “Bene deliyim” savunması yaptı. Dereli'nin üç yıl önce Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gördüğü belirlendi.

Antalya'da bir mekanda vale olarak çalışan Osman Dere ile tartışıp, bıçakla yaraladıktan 15 dakika sonra aynı sokakta tartıştığı Deniz Akten'i 20 bıçak darbesiyle öldüren ve sonrasında olay yerinde polisin çalışmasını izlerken yakalanan Polat Dereli'nin, cinayet büro amirliğindeki sorgusu tamamlandı.

‘Ben deliyim’ savunması

Cinayeti neden işlediğine dair konuşmayan Polat Dereli, "Tedavi gördüm. Benim konuyla alakam yok. Cinayeti ben işlemedim. Ben deliyim" dedi.

Basın mensuplarına ilginç cevap

Dereli, sağlık kontrolünden çıktığı esnada da basın mensuplarının "Madem cinayeti sen işlemedin, başkası senin silüetine bürünerek mi işledi" sorusuna, "Doğrudur" cevabını verdikten sonra ekip otosuna bindi. Dereli'nin yaklaşık 3 yıl önce İstanbul Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde bir süre yatarak tedavi gördüğü öğrenildi.

Kaynak:DHA

Öne Çıkanlar