Altaylı’nın Varank iddiasına ağır yanıt: Hasan Doğan’la fotoğraf paylaşarak 'hoşt' dedi

Fatih Altaylı, eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Mustafa Varank hakkında tespit edilen bazı iddiaları dile getirdi. Eski Bakan Varank'tan ise cevap gecikmedi. Varank, Hasan Doğan ile çektiği bir fotoğraf ile Altaylı'ya ''hoşt'' dedi.

Gazeteci Fatih Altaylı gündemi değerlendirdiği YouTube kanalında dikkat çeken iddiaları dile getirdi. Altaylı, eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Mustafa Varank'ın Cumhurbaşkanlığı özel kalem müdürü Hasan Doğan'ın ayağını kaydırmak istediğini aktardı. Eski Bakan Varank ise, bugün Hasan Doğan ile çektiği bir fotoğrafı paylaşarak "Hoşt" dedi.

Sosyal medyada kısa sürede yayılan iddiaya göre Fatih Altaylı "Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı'nın şu anda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın özel kalem müdürlüğünü yapmakta olan Hasan Doğan'ın ayağını kaydırmak için ciddi bir çaba içinde olduğu tespit edilmiş. Hasan Doğan'ı o görevden aldırıp yerine kendisi geçmek üzere olduğu bir organizasyon içerisinde olduğu söyleniyor. Bu partilerin iddiası benim böyle bir iddiam ya da Mustafa Varan ile ne işler karıştırdığını bilecek kadar bir samimiyetim yok." dedi.

Eski Bakan Mustafa Varank'tan cevap gecikmedi. Varank, Hasan Doğan ile çektiği bir fotoğrafı sosyal medyada paylaşarak şu ifadelere yer verdi:

''Ben de Fatih Altaylı'ya yakışan hitap şekliyle, biraz önce çektiğim bir fotoğrafla cevap vereyim: HOŞT''

''Cevap versen kendini önemli zannedecek''

Eski Bakan Varank'ın Hasan Doğan ile çekildiği fotoğrafı paylaşarak 'hoşt' dediği Altaylı'dan cevap geldi.

Gazeteci Altaylı sosyal medya hesabında söz konusu fotoğrafa yer vererek ''Şu seviye Türkiye Cumhuriyeti'nde Bakanlık koltuğuna oturtuldu. Yazık. Cevap versen kendini önemli zannedecek. En iyisi seviyesizliği ile baş başa bırakmak.'' ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar