Ahmet Davutoğlu TikTok akımına katıldı: 'Ben doların 2,79 TL olduğu dönemin Başbakanıyım'

Son dönemde TikTok'u kullananların sayısındaki artışla birlikte siyasi isimlerin de paylaşımları yer almaya başladı. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da bu trende katılarak dikkat çekti.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, TikTok üzerinde popüler olan "Arabanız çok güzelmiş, ne iş yapıyorsunuz?" akımına katılarak videolu bir paylaşım yaptı.

Paylaşımında, yanına gelen bir kişinin aracıyla ilgili yorumunu alırken, "Ben doların 2,79 TL olduğu dönemin Başbakanıyım" ifadesini kullandı.

Gelecek Partisi'nin kurucusu olan Davutoğlu, 2019 yılında AK Parti'den ayrılarak siyasi bir hareket başlatmıştı. Parti, geçen sene gerçekleşen Genel Seçimlerde CHP listelerinden aday göstererek 10 milletvekili kazandı. Ancak 31 Mart 2023 yerel seçimlerinde partinin oy oranı yüzde 0.07 olarak gerçekleşti, yurt genelinde 34 bin 212 oy aldı.

Ahmet Davutoğlu'nun TikTok'taki paylaşımı, siyasi figürlerin sosyal medya platformlarını etkin bir şekilde kullanma trendinin bir örneği olarak değerlendirildi ve geniş kitleler tarafından ilgi gördü.

Öne Çıkanlar