Schengen Vizesi alamayan iş insanları işin çözümünü buldu! Birçoğu yapmaya başladı

Schengen Vizesi alamayan iş insanları işin çözümünü buldu! Birçoğu yapmaya başladı
Schengen Vizesi alamayan iş insanları, seyahat engellerini aşmanın yollarını buldular! Birçok kişi, bu sorunu çözmek için yeni yöntemlere başvuruyor.

Schengen Vizesi alamayan iş insanları, iş seyahatlerini gerçekleştirebilmek için farklı çözümler aramaya başladı. Bu durum, birçok kişinin alternatif yolları denemeye başlamasına neden oldu.

Schengen Vizesi alamama durumu, iş seyahatlerinin engellenmesine yol açabilmekte ve iş dünyasında ciddi sıkıntılara neden olabilmektedir. Ancak, iş insanları bu durumu aşabilmek için farklı yöntemler geliştirmeye başladılar.

Schengen vizesi almanın kolay yolunu buldular. Son dönemde çok sayıda iş insanı Kuzey Makedonya üzerinden Schengen vizesi almaya başladı.

Birçok iş insanı son dönemde vize sıkıntısı başka ülkeler üzerinden çözmeye başladı. Avrupa ile iş yapan çok sayıda iş insanı son dönemde Türkiye'den vize almanın zorlaştığına dikkat çekerek alternatif ülkeler üzerinden vize almaya başladı.

63c8f81f470a9b3d309c57eb.jpg

Türkiye'de vize sorunu yaşayan birçok kişi için yeni bir çözüm yolu ortaya çıktı. Schengen Vizesi alamayan gençler, iş insanları ve emekliler artık Kuzey Makedonya'yı tercih ediyor. Son dönemde birçok iş adamı, Kuzey Makedonya üzerinden Schengen Vizesi alarak Avrupa ülkelerine seyahat etmeyi başarıyor.

Makedonyadayasam.com’dan Sadık Şimşek'in açıklamalarına göre, Kuzey Makedonya'daki Avrupa ülkeleri, Schengen Vizesi başvurularını 3 gün içinde sonuçlandırıyor.

Bu durum, Türkiye'deki vize başvurularındaki yoğunluğun aksine, iş adamlarının dikkatini çekmiş durumda. Şimşek ayrıca, birçok iş adamının Kuzey Makedonya'ya şirket kurarak bu avantajdan faydalandığını belirtiyor.

Kuzey Makedonya'da şirket kuran iş insanları, ülkenin düşük vergi oranlarından da yararlanarak şirket merkezlerini bu ülkeye taşıyor.

Bu sayede, Schengen Vizesi almak isteyen iş insanları için yeni bir seçenek doğmuş oluyor.

Türkiye'de vize almakta güçlük çeken ve vize reddi tehlikesiyle karşı karşıya kalan iş insanları için Kuzey Makedonya'nın bu avantajları oldukça çekici görünüyor.

Bu gelişmelerin ardından, Türkiye'den Kuzey Makedonya'ya şirket kurma ve oturum izni alma konusunda artan bir ilgi olduğu gözlemleniyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar