Yunanistan'da çete savaşı: Altı Türk infaz edildi

Yunanistan'da çete savaşı: Altı Türk infaz edildi
Yunanistan Lutsa’da bir otomobile yönelik silahlı saldırının ardından 6 kişi yaşamını yitirdi. Yunan medyası ölenlerin Türk olduğunu açıkladı.Yunan televizyonu ERT, polislerin olay yerinde 9 milimetrelik 25 mermi kovanı bulunduğunu...

Yunanistan Lutsa’da bir otomobile yönelik silahlı saldırının ardından 6 kişi yaşamını yitirdi. Yunan medyası ölenlerin Türk olduğunu açıkladı.

Yunan televizyonu ERT, polislerin olay yerinde 9 milimetrelik 25 mermi kovanı bulunduğunu ve incelemelerin devam edildiğini açıklarken, bu silahların daha önce de kullanılmış olma ihtimalinin de incelendiğine dikkat çekildi.

Öte yandan Proto Thema gazetesi, öldürülenlerden birinin daha önce yasa dışı yollarla Yunanistan’a girmekten gözaltına alındığını belirtirken, Yunan polisinin diğer 5 kişinin kimliğini tespit etmeye çalıştığını duyurdu.

Yunan medyası, öldürülenlerin Türk olduğunu ve aynı zamanda Fransız kimlik belgesi olduğunu bazı kaynaklara dayandırarak iddia etti. Polisler bu belgelerin orijinalliğini incelediklerini de açıkladı. Uyuşturucu kaçakçılığı yaptığı şüphelenilen bu kişilerin Yunanistan ve Fransa’da aktif olduğu da öne sürüldü.

Proto Thema’ya konuşan bir kaynak, “Şu an aynı araçta ölü bulunanların aynı çeteden olup olmadığı bilinmiyor. Belki bazıları rakip çeteden olabilir” dedi.

Öne Çıkanlar