Time dergisinden dikkat çeken 'Trump' kapağı

Time dergisinden dikkat çeken 'Trump' kapağı
ABD merkezli dünyanın önde gelen haber ve politika dergisi Time, Trump'a yapılan suikast girişimine ilişkin bir kapak yayımladı.

Demokratların adayı ABD Başkanı Joe Biden ile Cumhuriyetçilerin adayı eski Başkan Donald Trump arasında yaşanan kıyasıya mücadele dün suikast girişimiyle sarsıldı. Donald Trump, Pensilvanya'da düzenlediği bir miting sırasında keskin nişancı tarafından silahlı saldırıya uğradı. Olay yerinde öldürülen şüpheli Thomas Matthew Crooks tarafından düzenlenen suikast girişiminde Trump, kulağından yaralandı.

ABD Başkanlarına gerçekleştirilen suikastlarından kurtulan liderlerin arasına adını yazdıran Trump, seçimin favori adaylarından biri haline geldi.

ABD merkezli dünyanın önde gelen haber ve politika dergisi Time, suikast girişiminin ardından bu durumu ortaya koyan bir kapak yayımladı.

bidena-gule-gule-zafer-trumpin-time-9ya2.webp

Trump'ın saldırının ardından kolunu havaya kaldırdığı fotoğrafı kapağına taşıyan Time, "Donald Trump, ülke gergin durumdayken hayatta kalmayı başardı" notunu paylaştı. Time'ın kapağı "Trump'ın zaferine" işaret etti.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar