Zuhal Olcay Gazze’den bahsederken gözyaşlarını tutamadı

Zuhal Olcay Gazze’den bahsederken gözyaşlarını tutamadı
Müze Gazhane’de sahneye çıkan sanatçı Zuhal Olcay, İsrail'in Gazze’ye yönelik saldırıyla ilgili konuşurken gözyaşlarını tutamadı.Zuhal Olcay, İstanbul’da 1-10 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek Beats By Girlz Türkiye...

Müze Gazhane’de sahneye çıkan sanatçı Zuhal Olcay, İsrail'in Gazze’ye yönelik saldırıyla ilgili konuşurken gözyaşlarını tutamadı.

Zuhal Olcay, İstanbul’da 1-10 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek Beats By Girlz Türkiye Festivali’nin ilk gününde sahne aldı. Milliyet’te yer alan habere göre, serin havaya rağmen seyirciyle buluşan Olcay, Gazze’yi işgal eden İsrail’in sivillerin katletmesine ilişkin konuşurken gözyaşlarına hâkim olamadı. Olcay, “Bu dünyada insanlar acı çekiyor, çocuklar acı çekiyor, hayvanlar acı çekiyor, onları düşündüm şarkılarımı söylerken, çok daha fazla duygulandım. Elimden bir şey gelmiyor. Önlerinde saygıyla eğiliyorum” dedi.

Konser ve atölyelerle ziyaretçilerini ücretsiz olarak ağırlayacak Beats By Girlz Türkiye Festivali, müzik endüstrisinde toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlanması için kendi müziğinin peşindeki, kendi hikâyesini anlatmak isteyen genç kadınları destekleyen bir müzik ve teknoloji girişimi olma özelliğini taşıyor.

Öne Çıkanlar