Sokak fotoğrafçısı Ediz Özcan Özer, bu defa çektiği fotoğrafla beklenmedik bir tepki aldı

Sokakta karşılaştığı rastgele insanların fotoğraflarını çeken ve sosyal medyada paylaşan Ediz Özcan Özer, bu defa beklemediği tepkiyle karşılaştı. O anlar sosyal medyada viral oldu.

Türkiye'nin tanınmış fotoğrafçılarından Ediz Özcan Özer, sosyal medya üzerinden geniş bir takipçi kitlesine sahip. Instagram ve TikTok'ta paylaştığı videolarla bilinen Özcan, son olarak sokak fotoğrafçılığına dair ilginç bir anısını sosyal medyada paylaştı.

Özcan, bir gün kafede oturan bir kadının fotoğrafını çekip, bu anı çiçek buketinin içinde hediye etmek istedi. Ancak, kadının fotoğrafını çektiği anlar ve hediyesini verdiği sırada beklenmedik bir tepkiyle karşılaştı.

Kadının Trabzonlu erkek arkadaşı, Özcan’ın yanına gelerek, “Hayırdır. Ya çok yağlı yedin ya da mermiden hızlı koşuyorsun,” şeklinde bir yorumda bulundu.

Bu esnada sakin kalmaya çalışan Özcan, kendini tanıttı ve kısa sürede çift ile arkadaş oldu. Fotoğrafçı, bu yeni arkadaşlarıyla birlikte yeni fotoğraflar çekti. Bu eğlenceli ve beklenmedik olay, sosyal medyada kısa sürede viral oldu ve birçok kullanıcı tarafından ilgiyle karşılandı.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar