Muhammed Yakut'un iddialarının ardından Engin Polat'tan paylaşım: İt ürür kervan yürür

Muhammed Yakut'un iddialarının ardından Engin Polat'tan paylaşım: İt ürür kervan yürür
Seçim öncesi sosyal medyada paylaştığı siyasi içerikli videolarla gündem olan ve kırmızı bülten ile İnterpol tarafından aranan Muhammed Yakut, çektiği videolarla gündeme gelen Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkında mail order...

Seçim öncesi sosyal medyada paylaştığı siyasi içerikli videolarla gündem olan ve kırmızı bülten ile İnterpol tarafından aranan Muhammed Yakut, çektiği videolarla gündeme gelen Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkında mail order iddialarında bulundu. Engin Polat, bu iddianın ardından bir video paylaşarak, "İt ürür kervan yürür" dedi.

AKP'li birçok isimle ilgili iddialarda bulunan, hakkında kırmızı bülten çıkarılan ve İspanya'da yakalandıktan sonra serbest bırakılan Muhammet Yakut, son dönemlerde çektikleri videolarla gündeme gelen Dilan ve Engin Polat hakkında şunları iddia etti:

"Vaktiyle yardım etmişliğim vardır. Ama ben Engin Polat'ı ve Dilan Polat'ın kız kardeşi Sıla Doğu'yu bilirim.

Bir kadın 2-3 yılda, 10 tane ferrari, 10 tane jeep, villa milla alıyor. Başında dolarla videolar çekiyor. Siz bunların ne iş yaptığını biliyor musunuz? Bunlar Akmerkez'de kokain, bahis, mail order yapıyorlar. "

Öne Çıkanlar