Ekrem İmamoğlu: Adam kazanamadı

Ekrem İmamoğlu: Adam kazanamadı
Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı yardımcısı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun "Onların demesine bakmayın, adam kazanamadı" dediği anlar sosyal medyada gündem oldu. Beylikdüzü Semt Pazarı'nı...

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı yardımcısı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun "Onların demesine bakmayın, adam kazanamadı" dediği anlar sosyal medyada gündem oldu.

Beylikdüzü Semt Pazarı'nı ziyaret eden İmamoğlu, vatandaşlarla sohbet ettiği sırada, "Daha işimiz bitmedi. İlk turda kazanan yok, ikinci turda kazanacağız inşallah. Yani onların demesine bakma, adam kazanamadı" ifadelerini kullandı.

İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Milletin sesi en güçlü sestir. Milletimizin aklına, sağduyusuna, doğru kararlar vereceğine sonuna kadar güveniyorum. Beylikdüzü Semt Pazarı'nı ziyaret ettik, hemşehrilerimizi ve esnafımızı dinledik" dedi.

2018 genel seçimlerinde CHP'nin cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, kamuoyu kendinden bir açıklama beklerken o dönem FOX TV'de çalışan İsmail Küçükkaya'ya mesaj atarak “Adam kazandı” ifadesini kullanmıştı.

Öne Çıkanlar