Umut Bulut futbolu bıraktı, ünlü teknik adamın yardımcısı oldu

Umut Bulut futbolu bıraktı, ünlü teknik adamın yardımcısı oldu
Türk futbolunun en önemli golcüleri arasında yer alan, bir dönem Trabzonspor ve Galatasaray forması da giyen Umut Bulut aktif futbol hayatını noktaladı

Futboldan bir yıldız daha kaydı. Galatasaray ve Trabzonspor'da forma giyen ve son olarak Sarıyer'de oynayan Umut Bulut, futbolculuk kariyerini sonlandırdı.
Süper Lig'de Ankaragücü, Trabzonspor, Galatasaray, Kayserispor ve Yeni Malatyaspor formaları giyen Umut Bulut, 515 maça çıktı ve 163 kez rakip fileleri havalandırdı.

Galatasaray Kulübü bir açıklama yaparak Umut Bulut’a teşekkür etti, yeni meslek hayatında başarılar diledi.

Tecrübeli ismin yeni adresi ise teknik direktör Rıza Çalımbay'ın yardımcılığı oldu.

Radyospor'a konuşan Rıza Çalımbay, "Umut Bulut futbol hayatını noktaladı. Umut için yeni bir dönem başlıyor. Umut Bulut ekibimize dahil oldu. Artık bizimle birlikte. Umut için ve bizim için hayırlısı olsun" dedi.

"Yeni sezon öncesinde gelen teklifler var mı?" soruna ise Çalımbay, "İran'ın BFV İstiklâl takımından teklif aldım. Ancak bu teklifi nazik bir dille kabul etmedim. Yeni sezonda çalışmak istiyorum. Yaz transfer döneminde menajerler aracılığıyla Suudi Arabistan'dan teklif aldım ancak süreç olumlu gelişmedi" cevabını verdi.

Öne Çıkanlar