“Türkiye Kupası Finali Şanlıurfa'da” iddiası

“Türkiye Kupası Finali Şanlıurfa'da” iddiası
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ve Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, 13 Mayıs Pazartesi günü TFF'ye davet edildi. Başkanlara Türkiye Kupası finalinin oynanacağı yer o gün açıklanacak

Türkiye Kupası finalinin nerede ve ne zaman oynanacağı ile ilgili belirsizlik sürüyor. Finalin İzmir'de oynanacağı iddiası gündeme gelmişti ancak TFF kanadı şehrin belli olmadığını belirtti.

A Spor'un haberine göre ise Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ve Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, 13 Mayıs Pazartesi günü TFF'ye davet edildi. Habere göre Türkiye Kupası'nın finalinin nerede oynanacağına dair istişare toplantısı yapılacak ve finalin oynanacağı yer o gün açıklanacak.

Kulislerde final için İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı Şanlıurfa Stadı'nın adı geçiyor. TFF'nin 1 dakika oynanan Süper Kupa maçı nedeniyle Türkiye Kupası finalini Şanlıurfa'ya verme ihtimalinin yüksek olduğu konuşuluyor.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki 2023 Süper Kupa maçı Şanlıurfa'da oynanmış, Galatasaray'ın 1. dakika dolmadan gol atıp 1-0 önde geçtiği maçta, sahaya U19 takımı ile çıkan Fenerbahçe sahadan çekilmişti. Galatasaray maçı 3-0 hükmen kazanmıştı.

Öne Çıkanlar