Trabzonspor'un muhtemel rakipleri belli oldu

Trabzonspor'un muhtemel rakipleri belli oldu
Trabzonspor Avrupa'da seri başı oldu. Gelecek sezon Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan Bordo Mavilileri, Avrupa Ligi'nde güçlü rakipler bekliyor

Trendyol Süper Lig'i üçüncü tamamlayan ve gelecek sezon Avrupa Ligi 2. tur ön eleme turuna katılacak olan Trabzonspor'un kuraya seri başı olarak katılması kesinleşti.

Buna göre Karadeniz devinin muhtemel rakipleri de belli oldu.

İşte rakipler: Tobyl Qostanai (turlarsa) (Kazakistan), Kilmarnock (İskoçya), Silkeborg IF (Danimarka), Panathinaikos (Yunanistan), Vojvodina (Sırbistan), Wisla Krakow (turlarsa) (Polonya), Paphos FC (turlarsa) (Güney Kıbrıs Rum Kesimi), Paksi FC (turlarsa) (Macaristan)

Kuralar 19 Haziran'da çekilecek

Ayrıca Maribor'un seri başı veya muhtemel rakip olup olmayacağı perşembe akşamı İsrail Kupası şampiyonuna göre belli olacak. İsrail Kupasını eğer H. Beer Sheva kazanırsa muhtemel rakiplerden birisi Maribor değil de Maccabi Petah Tikva olacak. Bu arada rakiplerin belli olacağı kura çekimi 19 Haziran tarihinde gerçekleşecek ve ilk karşılaşma 25 Temmuz'da ikinci karşılaşma ise 1 Ağustos tarihinde oynanacak. Fırtına, sezonu 1 Temmuz'da açıyor.

Öne Çıkanlar