Samsunspor başkanı Trabzonspor’u hedef aldı, Ertuğrul Doğan “Siz bizim rakibimiz bile değilsiniz” dedi

Samsunspor başkanı Trabzonspor’u hedef aldı, Ertuğrul Doğan “Siz bizim rakibimiz bile değilsiniz” dedi
Yüksel Yıldırım, "Samsunspor camiasının Trabzonspor ile problemi olduğu için Trabzon adayına oy atmamız bizi yanlış yapar." dedi, Ertuğrul Doğan yanıt verdi: "Trabzonspor, dünyanın en büyük şehir takımı. Biz Samsunspor'u rakip olarak görmüyoruz.”

Türkiye Futbol Federasyonu başkan seçiminde Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım’ın Trabzonspor’u hedef alması iki kulüp arasında gerilime neden oldu.

Yüksel Yıldırım, A Spor’a verdiği röportajda şunları söyledi:

"Bazı kulüpler dik durdu, Fenerbahçe gibi. Galatasaray farklı bir çizgi izledi. Bir eleştirdi, sonra geri adım attı. Beşiktaş'ın başkan seçiminden sonra onlar da daha ılıman ve yapıcı bir politika izledi."

"Samsunspor olarak iki adaydan birine oy atmayı düşünüyoruz. Buraya gelirken boş oy atmayı düşünüyorduk. Samsunspor'un Trabzonspor'la bir problemi olduğu için, Trabzon adayına oy atmamız yanlış olur. Boş oy atacaktık ama dün gördük ki bir tarafı tutmamız lazım. Biz de bugün o adaya oyumuzu atacağız. Seçimden sonra oyumuzu açıklarız."

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Samsunspor başkanına yanıt verdi: "Trabzonspor, dünyanın en büyük şehir takımı. Biz Samsunspor'u rakip olarak görmüyoruz. 4 büyük arasında bir rekabet var ama Samsunspor ile bizim aramızda böyle bir rekabet yok."

Öne Çıkanlar