Samsunspor başkanı, Galatasaray taraftarı olduğunu açıkladı: Ne var bunda?

Samsunspor başkanı, Galatasaray taraftarı olduğunu açıkladı: Ne var bunda?
Fenerbahçe’yi konuk edecek olan Samsunspor’da başkan Yüksel Yıldırım açıklamaları ile yine gündem oldu

Fenerbahçe maçı öncesi “Kent çok heyecanlı. Geçmişteki ‘Arkayı dörtleyelim, Fenerliyim’ sözleri yeniden dillerde” diyen Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım yeni açıklamaları ile yine gündem oldu. RadyoGol’e konuşan Yıldırım, "Benim birinci takımım Samsunspor. Bunu her yerde göğsümü gererek söylüyorum. 3 büyüklerden de Galatasaray’ı desteklediğimi söyledim. Bunda yanlış bir şey mi var?" dedi.

"Ben 1960 yılında doğdum, Samsunspor ise 1965 yılında kuruldu. Ben 5 yaşındayken Samsunspor kuruluyor. Benim bütün aile ile çevrem Fenerbahçe ve Galatasaray’ı tutarken sen neyi tutacaktın?" sözleriyle bu iki takımdan birini tutmanın normal olduğunu belirten Yüksel Yıldırım, Samsunspor’un sadece başkanı değil sahibi olduğunu da hatırlattı:

"Samsunspor Futbol Kulübü anonim şirkettir. Şirketin %100 hisseleri bana aittir. Reklamın iyisi kötüsü olmaz. Madem Fenerbahçeliler ortayı yaptı, ben de kafayı vurdum golü attım."

"Beni Türkiye’de Fenerbahçe düşmanı gibi göstermeye çalışıyorlar. Niye böyle yapıyorsunuz? Ali Koç’u ben mi parklarda yuhalattım, ben mi istifa diye bağırttım? Fenerbahçeliler yapıyor.

“Galatasaraylılar gidiyor, 2 sene şampiyon olmuş Dursun Özbek’i göndermeye çalışıyor. Türkiye’de futbol anlayışı bu."

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar