Şampiyonlar Ligi finali öncesi Ancelotti'den şaşırtan Arda Güler- Bellingham kıyaslaması

Şampiyonlar Ligi finali öncesi Ancelotti'den şaşırtan Arda Güler- Bellingham kıyaslaması
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin finali bu akşam Real Madrid ile Borussia Dortmund arasında Wembley'de oynanacak. Ancelotti, Arda Güler'e şans verebileceğini söyledi

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde kupa bu akşam sahibini buluyor. İngiltere'nin ev sahipliği yapacağı dev maçta Real Madrid ile Borussia Dortmund karşı karşıya gelecek. Final, Londra'da yer alan Wembley Stadı'nda oynanacak.

Real Madrid-Borussia Dortmund finali, 1 Haziran Cumartesi (bugün) saat TSİ 22.00'da başlayacak. Final EXXEN ve TV8,5 ekranlarından naklen yayınlanacak.

İspanyol devi Şampiyonlar Ligi'nde 17 kez final oynarken, kupayı 14 kez müzesine götürmeyi başardı. Dortmund ise 1996-1997 sezonunda Şampiyonlar Ligi’ni kazandı.

Arda Güler oynayacak mı?

Ancelotti final öncesi açıklamasında, ''Arda Güler finalde oynayacak mı? Tabii ki oynayabilir. Kalitesini ve yeteneğini gösterdi. Final maçında bize çok faydalı olabilir, seçeneklerimizden biri.'' ifadelerini kullanarak Arda Güler'in oynayabileceğinin sinyalini vermişti.

Carlo Ancelotti maç öncesi basın toplantısında ilginç bir Bellingham- Arda Güler kıyaslaması da yaptı. İtalyan teknik adam, "Bellingham, 20 yaşında ama çok olgun. İnsanlar, Bellingham'ı Arda Güler gibi çocuk olarak görmüyor." ifadesini kullandı.

Öne Çıkanlar