Sakatlanmıştı: Real Madrid Carvajal ile sözleşmesini uzattı

Real Madrid oyuncusu Dani Carvajal, dün gerçekleşen Villarreal'i 2-0 yendikleri maçta ağır bir sakatlık yaşadı. 32 yaşındaki futbolcunun bu sezon sakatlığı nedeniyle forma giyemeyeceği konuşulurken Real Madrid Carvajal ile sözleşmesini 1 yıl daha uzattı.

La Liga'nın 9. haftasında konuk ettiği Villarreal'i 2-0 yenen Real Madrid'de, Dani Carvajal sakatlandı. Çapraz bağlarının koptuğu öğrenilen tecrübeli oyuncunun büyük ihtimalle sezonu kapattığı belirtiliyor.

Sözleşmesi 1 yıl uzatıldı

Öte yandan Real Madrid, 32 yaşındaki savunma oyuncusu Dani Carvajal'in sözleşmesini uzattı. Kulüpten yapılan açıklamada, deneyimli oyuncunun 2025'te bitecek sözleşmesinin 2026 yılına uzatıldığı belirtildi.

Kulübün altyapısından yetişen Carvajal, Real Madrid'de çıktığı 427 maçta 14 gol attı ve 65 asist yaptı.

1kapak-3-002.png

Arda Güler'den destek mesajı

Hastaneye kaldırılan Dani Carvajal, bu sabah yaptığı açıklamada sakatlığıyla ilgili şunları söyledi:

"Ciddi bir çapraz bağ sakatlığım olduğu doğrulandı, ameliyat olmam gerekecek ve birkaç ay sahalardan uzak kalacağım. İyileşmeye başlamak ve bir canavar gibi geri dönmek için şimdiden sabırsızlanıyorum. Mesajlarınız için hepinize çok teşekkür ederim, çok sevildiğimi hissediyorum."

Arda Güler ise Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Geçmiş olsun kaptan. Eminim en kısa zamanda güçlü bir şekilde geri döneceksin" yazdı.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar