Ronaldo çalımı sadece Abdülkerim'e değil Galatasaray'a da attı!

Ronaldo çalımı sadece Abdülkerim'e değil Galatasaray'a da attı!
Suudi Arabistan'dan talipleri bulunan Abdülkerim Bardakcı için 10 milyon Euro bedel belirleyen Sarı Kırmızılı kulüp, Türkiye- Portekiz maçından olumsuz etkilendi

Galatasaray'da transferin gözde isimlerinden birisi olan Abdülkerim Bardakcı'nın EURO 2024 performansı Galatasaray yönetimini üzdü.

Gruptaki ilk iki müsabakada beklentileri karşılayamayan Abdülkerim, gördüğü sarı kartlarla cezalı duruma düştü ve Çekya maçında sahaya çıkma şansını yitirdi. Abdülkerim Bardakcı'nın Ronaldo'dan yediği çalım sonrası yere düşmesi ve Ronaldo'nun da bu kareyi paylaşması dünyada da gündem oldu.

Bu durum sarı-kırmızılılarda hayal kırıklığına neden oldu. Suudi Arabistan'dan teklifler alan Abdülkerim için 10 milyon Euro'nun üzerinde bir ücret talep eden Galatasaray istediği rakamı kabul ettirememe tehlikesiyle karşı karşıya. Sözleşmesi sezon sonu beklemeden uzatılan 29 yaşındaki futbolcunun grup aşamasından sonra ortaya koyacağı performans merakla bekleniyor.

2023- 24 sezonunda Konyaspor'dan 2.8 milyon Euro bonservisle Galatasaray'a transfer olan Abdülkerim Bardakcı, iki sezonda sarı-kırmızılı formayla 77 müsabakaya çıktı. 10 gol atma başarısı gösterirken 3 de asist kaydetti.

Öne Çıkanlar