Riva'da kritik zirve: Hacıosmanoğlu kulüp başkanlarıyla buluştu

Riva'da kritik zirve: Hacıosmanoğlu kulüp başkanlarıyla buluştu
Hacıosmanoğlu Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor başkanlarıyla Riva'da bir araya geldi. Toplantı sonrası açıklama yapan Hacıosmanoğlu, "Futbolda kardeşlik iklimini ileriye taşımak hepimizin asli görevi. Çok güzel bir toplantı geçti" dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Riva'da kritik bir toplantı yaptı.

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu ile birlikte

Kulüpler Birliği ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ve

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan Riva'da toplantı gerçekleştirdi.

1kapak-4-001.png

'Futbolun marka değerini ileriye taşımalıyız'

Gündemdeki gelişmelerin değerlendirildiği toplantı sonrası basın açıklaması yapan Hacıosmanoğlu, "Futbolun marka değerini layık olduğu yere taşımak hepimizin sorumluluğunda. Dar bir kapsamda yaptığımız toplantıya Anadolu kulüplerini de dahil edeceğiz. Anadolu kulüplerimiz bizler için önemli. Futbolun önemli sorunları var. Bunları istişareyle aşacağız. Bu bilinç hepimizde var. Marka değerini ileriye taşımalıyız. Futbolda kardeşlik iklimini daha ileriye taşımak hepimizin asli görevi" dedi.

'Çok güzel bir toplantı geçti'

Hacıosmanoğlu konuşmasında, "Çok güzel bir toplantı geçti. Bunu sürekli hale getireceğiz. Sağolsun Beşiktaş Kulübü başkanımız ilk toplantıyı Beşiktaş'ta yapalım dedi. Tüm kulüplerin daveti üzerine gideceğiz. Anadolu'ya yayacağız bunu. Hafta sonu rakip olacağız, maçlar bittikten sonra ortağız. Değerli başkanlarıma teşekkür ediyorum. Kardeşlik iklimini Türk futbolunun her safhasına yaymak görevimiz. Başaracağımıza inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar