Rej Manaj’dan Merih Demiral hareketi; taraftara bozkurt işareti yaptı

Rej Manaj’dan Merih Demiral hareketi; taraftara bozkurt işareti yaptı
Sivasspor’un yeni sezon hazırlıklarına katılmak için şehre gelen Arnavut futbolcu, kendisini bozkurt işareti yaparak karşılayan taraftara bozkurt işareti ile karşılık verdi.

EMS Yapı Sivasspor’un adı transfer gündeminden düşmeyen ve satılacağı iddia edilen golcüsü Rey Manaj, Sivas’a döndü.

Sivas'a gelen Rey Manaj'ı taraftarlar Sivas Nuri Demirağ Havalimanında karşıladı. Kırmızı-beyazlı ekibin taraftarları, havaalanında tecrübeli forvete meşaleli bir karşılama düzenledi.

Rey Manaj kendisini karşılamaya gelen taraftarları kırmadı ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Çok sayıda Sivasspor taraftarının karşıladığı Rey Manaj, taraftarları alkışladı. Taraftarların yoğun ilgisini gören Manaj, Sivassporlulara teşekkür etti. Manaj bazı taraftarların bozkurt işareti yaparak karşılamasına kendisi de benzer şekilde davranarak karşılık verdi.

Sivasspor Kulübü’de sosyal medya hesaplarından Rey Manaj ile ilgili bir paylaşım yaptı. Sivasspor'dan yapılan açıklamada, “Sivas'ın kralı hoş geldin” denildi. Rey Manaj’ın Sivas’a geliş videosunu paylaşan kulüp paylaşıma İngilizce olarak da “Welcome back king of Sivas” notunu ekledi. Paylaşım kısa sürede yüzlerce beğeni topladı.

Arnavut futbolcu, "Kendimi çok iyi hissediyorum. Döndüğüm için mutluyum, kendimi çok iyi hissediyorum. Transferimle ilgili Sivasspor ile hep iletişim halindeydim. Beni değerimin altında göndermek istemediler. Uzun bir süreç var önümüzde, göreceğiz." dedi.

Golcü futbolcu Sivasspor’un 2. etap kampına katılmak üzere Erzurum’a gitti. Manaj, Erzurum kampına katılarak takımla beraber çalışmalarına başlayacak. Transferin gerçekleşmesi halinde Manaj kamptan ayrılacak.

EURO 2024 sonrası tatile çıkan başarılı oyuncuya gelen tekliflerden tatmin olmayan Yiğidolar, 10 milyon Euro’nun altındaki önerileri değerlendirmeyecek. Yurt içi ve yurt dışından tekliflerin olduğu öğrenilen Manaj transferi için görüşmeler devam ediyor. Yıldız ismin Kırmızı-Beyazlı kulüple 2 yıl daha kontratı bulunuyor.

Diğer yandan başarılı futbolcu, millî takımıyla EURO 2024’te de forma giymişti.