Real Madrid'de Arda Güler karmaşası: Ayrılmayı kafasına koydu!

Real Madrid'de Arda Güler karmaşası: Ayrılmayı kafasına koydu!
Geçtiğimiz sezon Barcelona'yı reddederek Los Blancos'a transfer olan Arda Güler ile alakalı yeni bir iddia ortaya atıldı. İspanyol basını, 19 yaşındaki futbolcunun Real Madrid'den ayrılmak istediğini yazdı.

Real Madrid'in genç yeteneği Arda Güler'in, yapılan transferler sonrası kulüpten ayrılmak istediği iddia edildi.

İspanyol basınından Diario Sport'ta yer alan haberde, yıldız futbolcunun bu kararı neden aldığı da belirtildi.

İspanyol basınından Diario Sport'ta yer alan haberde Arda Güler'in Real Madrid'den ayrılma düşüncesiyle ilgili şu ifadeler yer aldı:

Arda Güler, EURO 2024'te büyük bir yeteneğe sahip olduğunu gösterdi. Turnuva, bu sezon Real Madrid'de La Liga'nın çantada keklik olduğu önemsiz maçlar oynadığı sezonun son bölümüne kadar gizlenen bir kaliteyi dünyaya göstermeye hizmet etti.

669f8e93703f267d979aca69.webp

Arda geçen sezona Amerika kampında yaşadığı sakatlıkla kötü bir başlangıç yaptı ve dili ya da oynayacağı yeni futbolu bilmeden devam etmesi zordu. Carlo Ancelotti ona mental açıdan yardımcı olmaya çalıştı ama sahada ona neredeyse hiç fırsat vermedi.

Türk oyuncu tarihin tekerrür etmesini istemiyor ve gerekirse, Madrid'in onu A takımda görmek istemesine rağmen, kiralık olarak ayrılmaya zorlayacak.
Arda'nın takımdaki son forvet olarak görülmesi halinde karmaşa kısa sürede büyüyebilir.

Milan ve Leverkusen takipte

Milan ya da Bayer Leverkusen onu çoktan istedi. Mbappe, Vinicius ve Rodrygo onun önünde. Brahim'in de bir avantajı var ve bir orta saha oyuncusu olarak Bellingham ile rekabet etmesi gerekiyor.

11'de oynaması imkansız

Her ne kadar Avrupa Şampiyonası'nda sihirli bir değneğin dokunduğu bir oyuncu olduğunu kanıtlamış olsa da, Arda Güler'in ilk 11'deki yeri şu anda imkânsız gibi görünüyor.

669f8eaf703f267d979aca6c.webp

Ancelotti ikilemde

Başkan Florentino Perez, Barça'dan kaptığı 19 yaşındaki oyuncuya çok güveniyor ve onun beyazlar içinde zafer kazanmasını istiyor. Ancak Carlo Ancelotti için ikilem soyunma odası yönetiminde yaşanacak. Kulüpten genç bir oyuncu getirmek için yedek kulübesinde büyük bir oyuncu bırakmak sorunlara yol açabilir."

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar