Özbek: Ali Koç eşkıyalığının bedelini ödeyecek

Özbek: Ali Koç eşkıyalığının bedelini ödeyecek
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Valilik açıklamasına göre 5 kişi tarafından darp edilen Rams Park stat müdürü A.Ç.'nin tedavi sürecinin devam ettiğini söylerken "Zamanı gelince konuşacağız" dedi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray- Fenerbahçe maçı sonrası Fenerbahçeli futbolcular tarafından darp edilen Rams Park Stat Müdürü A.Ç.'nin hastanede olduğunu söyledi. Özbek şu açıklamayı yaptı:

"Darp ettikleri arkadaşımız hastanede yatıyor. Bu durumun bile seçim malzemesi yapılıyor olması son derece rahatsız edici. Bizim birlik ve beraberlik içinde olmamız gerekiyor. Bu konuda da konuşacaklarım var ama camiamızın konsantrasyonunu bozmaktan kaçınıyorum. Zamanı gelince biz de konuşacağız."

"Ali Koç ve yancılarının o gün yaptıkları eşkıyalık yanlarına kalmayacak; bunu söylemek istiyorum. Önce maçı izlemeye gelmekten imtina edin, sonra silahlı adamlarla, korumalarla boş stadı basmaya çalışın. Sahaya girip, insanlara saldırın. Böyle bir eşkıyalık olamaz! Kulübümüz hukuki anlamda aynı gece girişimlerini yaptı. Nitekim, sonuçlarını da gördük. Ne gerekiyorsa en kuvvetli şekilde yapıp, süreci takip ediyoruz. Yakında bu eşkıyalığın -yapan kim olursa olsun- yanına kalmayacağını göreceksiniz."

Fenerbahçeli futbolcular derbideki galibiyet sonrası stat ortasında kutlama yaparken Fenerbahçe bayrağı açmış, bayrağı almak isteyen stat müdürü A.Ç. Fenerbahçeliler tarafından darp edilmişti. İstanbul Valiliği darp olayına karışan 5 isim hakkında adli sürecin başlatılacağını açıklamıştı.

Öne Çıkanlar