Nihat Kahveci: 89 gol atan takım en gerekli maçta 1 gol atamadı

Nihat Kahveci: 89 gol atan takım en gerekli maçta 1 gol atamadı
Futbol yorumcusu Nihat Kahveci, İsmail Kartal'ın değişikliklerini eleştirirken "Bu takımın bu maçta gol atamaması çok enteresan bir durum" dedi.

Futbol yorumcusu Nihat Kahveci, Konyaspor- Fenerbahçe maçını değerlendirdi. Kahveci, bu sezon 89 gol atan Fenerbahçe'nin bu maçta 1 gol atamamasını "çok enteresan" sözleriyle yorumladı.

Nihat Kahveci’nin maçla ilgili görüşleri şöyle:

"Konyaspor'un neden ligin dibinde olduğu belli. Taç atan bir takım haline bürünmüşler o kadar. Başka hiçbir organizasyon yok.”

"Batshuayi'si, Serdar'ı, Cengiz'i, Szymanski'si, Tadic'i... Dzeko'nun mininum 4-5 tane pozisyonu varken 1 tane bile atamamak çok enteresan durum. 89 gol atan takım bu maçta 1 gol atamadı, çok enteresan. Atamazsan böyle berabere kalırsın."

“İsmail Kartal’ın değişiklikleri hatalı. Ön tarafta üçünü toplasan 5.50 metre adam var. Arkası dönük verirsin, indirir ve şut atarsın. Kapalı defansı nasıl açacaksın başka türlü? Tamam orta da bir seçenek de 150 tane orta açtın. Bu arada madem orta açacaksın bu takımda nokta atışı orta açabilen Tadic'i niye oyundan çıkardın? Szymanski ne zaman sol ön oynadı?"

"Şampiyo dedim ben Galatasaray'a 3 hafta önce. Son harfin iki çizgisini attılar, sondaki bir çizgi kaldı. Futbol tarihinin akıllara gelmemiş, yaşanmamış bir mucizesi yaşansın ki Fenerbahçe şampiyon olsun."

"Maçın içinde Fenerbahçe kötüydü. Konyaspor Fenerbahçe'den daha kötüydü. Hakem hepsinden kötüydü. Autlara korner veriyor, kornerlere aut veriyor, yanlış taçlar veriyor... Bu arada Ferdi'nin pozisyon öncesi Ahmet Oğuz'a yaptığı bir faul var, hakem devam ettirdi. Hakem hatası, faulü vermedi. Sinirlendi gitti Ferdi'ye koştu. Dersin ki taban atmadı, yumruk atmadı ama niyeti çok kötüydü. Ben hakem olsam kırmızı kart verirdim. Eğer hakem verseydi hiç sorgulamazdım da. Çünkü top yok orada ve buna rağmen gidip Ferdi'ye vurdu. Bence sportmenliğe aykırı bir durum var ortada."